2014-03-02 13:46:12
Φωτογραφία για Φέτελ: Προς το παρόν δεν έχουμε χάσει κάτι
Ο Γερμανός περιμένει αναβαθμίσεις ενόψει της έναρξης της σεζόν

Μπορεί οι χειμερινές δοκιμές σε Χερέθ και Μπαχρέιν να παρουσίασαν πολλά προβλήματα στη Red Bull με τους «κόκκινους ταύρους» να διανύουν ελάχιστα χιλιόμετρα, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν δείχνει να απογοητεύεται.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως έχουν καταλάβει τι πρέπει να επιδιορθώσουν στα μονοθέσια τους, ωστόσο αυτό απαιτεί χρόνο. Ακόμη, ο Γερμανός πιλότος επισήμανε πως μετά την έναρξη της σεζόν θα καθορίσουν τους στόχους τους για το 2014.

Για την Red Bull: «Προς το παρόν δεν είμαστε σε εύκολη θέση. Στη τελική τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμη. Σίγουρα έχουμε χάσει πολλά χιλιόμετρα δοκιμών, αλλά κοιτάμε μπροστά και στην Μελβούρνη θα δούμε που πραγματικά είμαστε.

Στην πραγματικότητα πολύ σπάνια ένας πιλότος που κυριαρχεί στους τελευταίους αγώνες συνεχίζει να κυριαρχεί και στους πρώτους, ειδικά σε μία χρονιά με τόσες αλλαγές στους κανονισμούς. Τις προηγούμενες χρονιές ήμασταν τυχεροί, αλλά νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα βρούμε το ρυθμό μας».


Για τους στόχους τους: «Περιμένω στη Μελβούρνη να τερματίσουμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Το μονοθέσιο που θα πάρει μέρος στον αγώνα της Μελβούρνης είναι το ίδιο μόνο οπτικά, το εσωτερικό θα είναι διαφορετικό. Έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα, αλλά χρειάζονται χρόνο για να τα προσαρμόσουμε στο μονοθέσιο».

Για το αν αισθάνεται φαβορί: «Όλα εξαρτώνται από τις προσδοκίες σου. Σίγουρα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε υψηλές προσδοκίες και αυτό λόγω των δεδομένων που είχαμε στις δοκιμές. Ωστόσο, τους στόχους σου τους θέτεις μετά τους πρώτους αγώνες της σεζόν».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ