2014-03-02 14:34:51
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ
Την άποψη πως θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του στον "NovaΣπορFm 94,6 "ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Αρκετά αισιόδοξος πως θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στους "αιώνιους", εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος παράλληλα, αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία των «πράσινων», στην προσπάθεια του Μίτσελ να επαναφέρει τους παίκτες του σε ψυχολογία ντέρμπι, αλλά και στην πολύ καλή δουλεία που κάνουν οι Γιώργος Παράσχος και Άκης Μάντζιος, σε Ατρόμητο και Πανθρακικό αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι:

«Θα δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, διότι είναι μια αναμέτρηση σε πολύ μεγάλες ομάδες. Και σε αυτό πιστεύω πως θα βοηθήσουν και οι δύο προπονητές».

Αν είσαστε εσύ τη θέση του Γιάννη Αναστασίου:

«Θα προσπαθούσα να κλειδώσω τα ατού του αντιπάλου. Εκεί νομίζω πως είναι το σημείο κλειδί. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, του αρέσει το παιχνίδι κατοχής και νομίζω πως θα δώσουν έμφαση στο τρανζίσιον παιχνίδι, για να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό».


Μετά τη Γιουνάιτεντ είναι εύκολο να τους επαναφέρει:

Ο Μίτσελ έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη. Και δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα να τους κρατήσει συγκεντρωμένους. Θυμάμαι κιόλας πως μιλούσε και πιο παλιά για αυτή την περίοδο, τον Φλεβάρη, πως θα είναι στο καλύτερό του σημείο.

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Αναστασίου έχει βάλει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. Μπορεί να μην υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα, αλλά η δουλειά που γίνεται φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο».

Για τους παίκτες κλειδιά του ματς:

«Αν ήξερα ποιοι θα ξεκινήσουν θα μπορούσα να σας πως ποιους θα ξεχώριζα».

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας:

«Γιώργος Παράσχος και Άκης Μάντζιος κάνουν πολύ καλή δουλειά φέτος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το παραδεχτούν όλοι. Από την άλλη, η Βέροια ίσως είναι η αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ίσως να την η βαθμολογική της θέση».

Για την ουρά της βαθμολογίας:

«Θα δούμε μάχη μέχρι το τέλος, καθώς τώρα και ο Απόλλωνας έχει μπλέξει για τα καλά».

Για τις ακαδημίες και τις υποδομές:

«Ταλέντο υπάρχει αλλά θα έπρεπε να είχαμε δώσει βάση πολύ πιο πριν για να έχουμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε όλοι. Τα παιδία που παίζουν, έχουν αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, αλλά υπάρχουν και άλλοι που επαναπαύονται. Το μοντέλο που είναι πιο κοντά σε μας είναι το ισπανικό και αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ