2014-03-03 12:42:11
Φωτογραφία για Ντροπή στον καρναβαλικό σύλλογο Θρακική Σκηνή Ξανθής. Δεν είχε ούτε φαγητό ούτε ποτό
Ο καρναβαλικός σύλλογος Θρακική Σκηνή Ξανθής κορόιδεψε όλους τους καρναβαλιστές που διάλεξαν το συγκριμένο σύλλογο διότι... μετά το τέλος της παρέλασης όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι είχαν φαγητό και ποτό δωρεάν ενώ ο σύλλογος Θρακική Σκηνή Ξανθής δεν είχε τίποτα και όλοι όσοι συμμετείχαν με τον συγκεκριμένο σύλλογο απογοητεύτηκαν και έβριζαν.

Ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν παρών στην παρέλαση μέχρι λίγο πριν φτάσουν στους πάγκους με τα φαγητά και τα ποτά όπου εξαφανίστηκε (λογικά για να μην τον δείρουν οι καρναβαλιστές) .

Κάποιοι μάλιστα πήγαν και στα γραφεία του συλλόγου όπως μας ανάφεραν στην καταγγελία τους και εκεί ο σύλλογος τους κορόιδευε λέγοντας τους ότι είχαν σουβλάκια στην αρχή της παρέλασης αλλά τα έφαγαν και μετά από λίγο τους έλεγαν ότι ποτέ δεν έχουν φαγητό μετά από την παρέλαση και τους μιλούσαν με ειρωνεία.

Το θέμα της Θρακικής Σκηνής για την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2014 ήταν

«Κουτάλια και Πιρούνια γιατί…μαζί τα φάγαμε»!

Αλλά τελικά τα 33 ευρώ του κοσμάκη αυτοί τα φάγανε!

Η τιμή για να λάβει κάποιος μέρος στην παρέλαση με τον σύλλογο Θρακική Σκηνή Ξανθής ήταν 33 ευρώ μόνο για την στολή όπως μας είπαν οι καρναβαλιστές και σε όλους τους άλλους συλλόγους από 25 έως 45 ευρώ

Ανάλογα τη στολή του καθε συλλόγου με φαγητό και ποτό.

kagouratoi.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ