2014-03-03 18:49:08
Φωτογραφία για Λύγισε στην κάμερα η μητέρα του Μάριου: Να μου φέρουν πίσω το νεκρό παιδί μου
​Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, κατέθεσαν μεταξύ άλλων και οι αστυνομικοί που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση αποτροπής της αρπαγής και πιθανής δολοφονίας της μητέρας του άτυχου Μάριου, δυόμιση μήνες μετά την απαγωγή του παιδιού της.

Όπως είπαν στο δικαστήριο, όταν συνελήφθη ο βασικός κατηγορούμενος πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του όχι όμως την ίδια μέρα όπως συνηθίζεται για συλλογή στοιχείων, αλλά την επόμενη.

Παρών στον έλεγχο ήταν και ο αστυνομικός γιος του φερόμενου ως εγκέφαλου. Εκείνη την ημέρα δεν εντοπίστηκαν όπλα στο χώρο, παρά το γεγονός ότι ο γιος κατέθεσε στο δικαστήριο πρόσφατα πως υπήρχαν όπλα στο πατάρι του σπιτιού, που δεν είχαν δηλωθεί Κατά την εξέταση προέκυψε ότι αν και το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ήταν ενημερωμένο από τις 16 Αυγούστου 2012 για την απαγωγή του Μάριου, οι μάρτυρες αστυνομικοί που κατέθεσαν γνώριζαν μόνο για την πρόθεση αρπαγής της μητέρας του
. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν όντως διαπιστωθεί κενό των αστυνομικών ερευνών από την απαγωγή του άτυχου νέου μέχρι και την σύλληψη των κατηγορουμένων, ίσως να κλητευθούν να καταθέσουν κι άλλοι αστυνομικοί για το τι συνέβη σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο το γεγονός ότι το διάστημα που οι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν το σπίτι της Βαρβάρας Θεοδωράκη, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του βασικού κατηγορούμενου όπου βρήκαν όπλα. Εκείνος τους έδειξε μία ταυτότητα που τον εμφάνιζε σαν υπάλληλο της CIA και αυτοί του ζήτησαν συγγνώμη και αποχώρησαν.

Από το δικαστήριο εξετάστηκε και μία φίλη του Μάριου. Μεταξύ άλλων περιέγραψε τα συναισθήματα που έτρεφε ο 26χρονος για τον βασικό κατηγορούμενο, που τον είχε σαν πατέρα του.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η μητέρα του Μάριου κ.Βαρβάρα Θεοδωράκη δεν άντεξε, λύγισε και με κλάματα στα μάτια ζήτησε να της φέρουν πίσω το νεκρό παιδί της ….

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 4 Μαρτίου.

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ