2014-03-03 22:05:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ : ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΘΕΑΤΡΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ...
Για το περιστατικό με το κύπελλο αναψυκτικού που τον χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα ο Γιάννης Αναστασίου.

Σε δηλώσεις του στο «voetbal international», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απορία του για το πώς γίνεται να σημειώνονται τέτοια συμβάντα και -κυρίως- για το πώς γίνεται οι δράστες τους να μένουν ασύλληπτοι.

«Έπαθα μια μικρή διάσειση και είχα και κάποια προβλήματα με την όρασή μου. Το κύπελλο με χτύπησε λίγο κάτω από το αριστερό μου μάτι. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανησύχησε πάρα πολύ. Δεν έκανα θέατρο, ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα», είπε αρχικά ο Αναστασίου και συνέχισε:

«Το αστείο είναι πως πέντε μέρες νωρίτερα η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Τώρα οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα. Αυτό που έγινε χθες ήταν πραγματικά γελοίο. Κάτι τέτοιο απλά δεν μπορεί να συμβαίνει. Όσο για το δράστη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει συλληφθεί…»


Ο Αναστασίου, μάλιστα, τόνισε ότι «οι παίκτες μου σκέφτηκαν ακόμα και ν’ αποχωρήσουν από το γήπεδο» και συμπλήρωσε:

«Στο τελευταίο λεπτό, επίσης, ο τερματοφύλακάς μας δεχόταν στο κεφάλι ό,τι έπεφτε από τις εξέδρες. Μετά απ’ όλα αυτά ο καθένας θα μπορούσε να ξεχάσει ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε, κάτι σπουδαίο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος τη φετινή σεζόν».

Όσο για το πώς αισθάνεται, τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% καλά, αλλά αύριο θα είμαι σε θέση να προπονήσω κανονικά την ομάδα» και αστειεύτηκε λέγοντας πως «δεν θα ξαναπιώ πλέον κόκα-κόλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παιχνίδια πολέμου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παιχνίδια πολέμου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ