2014-03-03 22:00:40
Φωτογραφία για Ποιές ταινίες θα δούμε στα αθηναϊκά σινεμά από Πέμπτη 6 Μαρτίου
Οι παρακάτω ταινίες κάνουν πρεμιέρα από Πέμπτη 6 Μαρτίου στις Αθηναϊκες αίθουσες.

300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας

Παράλληλα με τη μάχη των Θερμοπυλών εξελίχτηκε στα στενά της Βόρειας Εύβοιας και η τριήμερη ναυμαχία του Αρτεμισίου, η οποία έληξε με μεγαλύτερες απώλειες των Περσών, αλλά χωρίς καθαρό νικητή. Ο Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον ) μαζί με την βασίλισσα της Σπάρτης Γκόργκο (Λένα Χέντι ) αναμετρόνται με τον πανίσχυρο στόλο της Αρτεμισίας (Εύα Γκριν ) και τα μυθικά στρατεύματα του Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο ), υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Νόαμ Μούρο και τον Ζακ Σνάιντερ σε ρόλο παραγωγού.

Ξενοδοχείο Grand Budapest

Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα αριστοκρατικό ευρωπαϊκό ξενοδοχείο της δεκαετίας του ’20, στο οποίο ο Γούσταβ Χ εργάζεται σαν υπάλληλος υποδοχής. Ο Ζίρο Μουσταφά, ένα ντροπαλό lobby boy θα γίνει ο έμπιστος προστατευόμενος του, την ίδια στιγμή που η κλοπή ενός ανεκτίμητου αναγεννησιακού έργου τέχνης θα αναστατώσει το πολυτελές τουριστικό κατάλυμα
. Ο Γουές Άντερσον («Οικογένεια Τενενμπάουμ» ) υπογράφει μια all star cast, βραβευμένη στο Βερολίνο ανατρεπτική κομεντί. Η παλιά Ευρώπη που χάνεται, η γέννηση του ναζισμού κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου και μια γλυκόπικρη ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας παρουσιασμένα με το ιδιότυπο χιούμορ και την σκηνοθετική βιρτουοζιτέ του Αμερικανού δημιουργού. 

Πέρα Από τη Λογική

Βραβεία στις Κάνες και στο Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Αθηνών για την ιστορία μιας σύγχρονης Μήδειας. Βασισμένη σε ένα αληθινό γεγονός που συγκλόνισε το Βέλγιο το 2007, η ταινία μιλάει για την ιστορία δυο ερωτευμένων, της Μιριέλ και του Μουνίρ. Από μικρός, ο νεαρός άνδρας από το Μαρόκο ζει με τον εύπορο γιατρό Πινζέ που του προσφέρει μια άνετη ζωή. Όταν το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, η εξάρτηση του ζευγαριού από τον γιατρό γίνεται ολοένα μεγαλύτερη και περισσότερο παθογόνα... 

Φως Μετά Το Σκοτάδι

Σινεφίλ αλληγορία του Κάρλος Ρεϊγάδας («Japon» ), που απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάνες. Στην ταινία που εκτυλίσσεται στο Μεξικό, ο Χουάν και η νεαρή του οικογένειά εγκαταλείπουν την ζωή τους στην πόλη και εγκαθίστανται στην εξοχή. Εκεί, χαίρονται αλλά και υποφέρουν ερχόμενοι σε επαφή με έναν κόσμο που βλέπει την ζωή διαφορετικά. Αυτή η εμπειρία κάνει τον Χουάν να αναρωτηθεί αν αυτοί οι δύο κόσμοι τελικά αλληλοσυμπληρώνονται, ή αν, αντίθετα, ασυναίσθητα συγκρούονται μεταξύ τους καταστρέφοντας ο ένας τον άλλον.
πηγή
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ