2014-03-05 22:36:04
Φωτογραφία για «ΦΑΒΟΡΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ»
Οι Ισπανοί επιμένουν για τη Βαλένθια και τον Μανωλά τονίζοντας πως αποτελεί μία εκ των πρώτων επιλογών για την άμυνά της για το προσεχές καλοκαίρι.

Η Βαλένθια δεν έχει τσεκάρει μόνο τον Μάικλ Ολαϊτάν τον οποίο έχει στα υπ' όψιν της για το καλοκαίρι, αλλά έχει βάλει στο στόχαστρό της και τον αμυντικό του Ολυμπιακού. Οι Ισπανοί έχουν δει παιχνίδια των ερυθρόλυκων από κοντά, όπως εκείνο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο Κύπελλο ενώ έχουν και στα χέρια τους υλικό και από ακόμα πιο απαιτητικούς αγώνες όπως εκείνος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεταξύ άλλων στην Ισπανία τονίζεται πως «ο Ρουφέτε γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο να κρατήσει αρκετούς από τους βασικούς παίκτες του τωρινού ρόστερ και γι' αυτό έχει ξεκινήσει να εξετάζει επιλογές για να ενισχύσει την άμυνα, με τον Μανωλά να είναι φαβορί. Ο κεντρικός αμυντικός κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ελληνική ομάδα.

Μία ομάδα που την δεδομένη χρονική στιγμή κρατά στο χέρι την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα γίνει φυσικά εφόσον καταφέρει να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακόμα στην Ιβηρική μεταδίδουν πως «ο νεαρός Έλληνας είναι βασικός στο ρόστερ του Μίτσελ, όμως υπάρχουν πολλές ομάδες που τον έχουν εντοπίσει και προσέξει πολύ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου».

Οι Ισπανοί πάντως είναι... αδιάβαστοι ως προς το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής καθότι μεταφέρουν με σιγουριά πως δεν θα απαιτηθούν πολλά χρήματα, την ώρα που ο Ολυμπιακός για να δεχθεί να παραχωρήσει τον Μανωλά θα πρέπει να δεχθεί πρόταση πάνω από 10-11 εκατ. ευρώ ενώ φυσικά δεν επιθυμεί να τον πουλήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ