2014-03-06 06:27:07
Φωτογραφία για Τραγική φιγούρα μητέρα σε δίκη για τη δολοφονία του μωρού της
Μία τραγική στορία «ζωντάνεψε» σε δικαστήριο της Αυστραλίας, με μία μητέρα να καταθέτει για το μωρό της που βρέθηκε σκεπασμένο μέσα στην κούνια του, «βουτηγμένο» στο αίμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος.

Το 10 μηνών μωρό, όπως κατέθεσε η μητέρα του, το βρήκε στην κούνια του, με μια κουβέρτα πάνω στο πρόσωπό του και το αρκουδάκι που είχε δίπλα του να λείπει.

«Όταν τράβηξα (την κουβέρτα) είδα ότι υπήρχε αίμα παντού και ότι το πρόσωπό του ήταν πρησμένο και μελανιασμένο» κατέθεσε η μητέρα του σήμερα στο δικαστήριο.

Ανέφερε πως ούρλιαξε και φώναξε τον σύντροφό της, Mathew Tisell να καλέσει ασθενοφόρο.

Αρχικά θεωρήθηκε ένοχος ο 21 χρονος Harley Χικς, που ήταν ύποτπος για κλοπές στην περιοχή, αφού η μητέρα ισχυρίζεται πως το σπίτι εκείνη την ημέρα ήταν με τις πόρτες ανοιχτές και έλειπε το πορτοφόλι της. Εν τούτοις, η δίκη για τον ύποπτο που έγινε τον Ιούνιο του 2012 αποφάσισε ότι δεν είναι ένοχος, λόγω ελλείψεων στοιχείων.

Στη σημερινή μάλιστα ακρόαση ήταν παρόν στο δικαστήριο. Η μητέρα περιέγραψε πως "εκείνη την ημέρα είχε ξυπνήσει γύρω στις 6.30 π.μ. για να ετοιμάσει τον μεγάλο της γιό να πάει σχολείο.

"Σηκώθηκα και βρήκα όλες τις πόρτες ανοικτές και τις εσωτερικές και τις εξωτερικές», είπε στο δικαστήριο.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει έξι εβδομάδες με την ελπίδα πως οι μαρτύρες μπορεί να οδηγήσουν στον πιθανό δολοφόνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ