2014-03-07 00:23:10
Φωτογραφία για Τζορτζ Σόρος: «Ανέλπιστα θετικές» οι εξελίξεις στην Ουκρανία
Η προπαγάνδα του ιδρύματός του «Open Society Foundation» και οι κατευθυντήριες γραμμές σε Μέρκελ και ΔΝΤ.

Όταν ένας διεθνής κερδοσκόπος, όπως ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος, βιάζεται να προδιαγράψει την έκβαση των εξελίξεων στην Ουκρανία, με προσωπικό του άρθρο-παρέμβαση, τότε κάτι δεν πάει καλά στην υποτιθέμενη «νίκη της δημοκρατίας» του συνονθυλεύματος νεοναζί, Ισραηλινών παραστρατιωτικών, φιλογερμανών μποξέρ και διεφθαρμένων τυχοδιωκτών Ουκρανών πολιτικών, όπως η Γιούλια Τιμοσένκο.

Ο μεγαλοκαρχαρίας των αγορών, μόλις αποπέμφθηκε ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έγραψε πως είναι «ανέλπιστα θετικές» οι εξελίξεις στο Κίεβο και έδωσε «γραμμή» σε Μέρκελ και ΔΝΤ για τις επόμενες κινήσεις τους, προς την πλήρη οικονομική υποδούλωση του ουκρανικού λαού.

«Μετά από ένα κρεσέντο τρομακτικής βίας, η ουκρανική εξέγερση είχε ένα ανέλπιστα θετικό αποτέλεσμα
. Κόντρα σε όλες τις λογικές προβλέψεις, μια ομάδα πολιτών, οπλισμένων με τίποτα περισσότερο από ρόπαλα και ασπίδες φτιαγμένα από χαρτόκουτα και μεταλλικά σκουπίδια, κατάφερε να κάμψει την αστυνομική δύναμη που χρησιμοποιούσε αληθινά πυρά. Υπήρξαν πολλές απώλειες, όμως οι πολίτες υπερίσχυσαν. Ήταν μία από αυτές τις ιστορικές στιγμές που αφήνουν ένα διαρκές αποτύπωμα στη συλλογική μνήμη της κοινωνίας».

Την ώρα που δημοσιεύονται οι γραμμές του Σόρος, βίντεο «ντοκουμέντα» από μαρτυρίες πολιτών και «εθελοντών» στο κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής βίας κατακλύζουν το διαδίκτυο, με «σπόνσορα» το ίδρυμά του «Open Society Foundation».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ