2014-03-07 05:25:06
Φωτογραφία για Μπάτον: Williams και Mercedes τα φαβορί
Τις Mercedes και Williams θα πρέπει να… χτυπήσει η McLaren ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1 σύμφωνα με τον Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως δεν μπορεί να γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται η McLaren, δεδομένου ότι δεν έχουν δοκιμάσει τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Ακόμη, ο Μπάτον αναφέρθηκε στον Ρον Ντένις, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας την επιστροφή του.

«Οι δύο ομάδες που δείχνουν ανταγωνιστικές και με συνέπεια είναι η Mercedes και Williams. Αυτές είναι που πρέπει να ανταγωνιστούμε. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν είχαμε φέρει τις αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο μας και αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέρουμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Δεν ξέρω τι απόδοση θα έχουμε στην Αυστραλία, πρόκειται ωστόσο να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας», ήταν τα λόγια του πρωταθλητή του 2009, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο αφεντικό της ομάδας, Ρον Ντένις.

«Είναι ένας ασυνήθιστος χαρακτήρας, τον οποίο σέβομαι πολύ για όσα πετύχει στο πρωτάθλημα, αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν ο Ρον. Η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν για την πρόκληση». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ