2014-03-07 16:53:06
Φωτογραφία για Οι Κινέζοι… «κόλλησαν» με το ελληνικό μέλι στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»
 Εκστασιασμένοι με την ποιότητα και τη γεύση του ελληνικού μελιού έμειναν Κινέζοι επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αλλά και να δοκιμάσουν ελληνικά γευστικά, μα πάνω απ’ όλα ποιοτικά προϊόντα, στα πλαίσια της 3ης Έκθεσης «Ελλάδος Γεύσεις», που πραγματοποιείται στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Μετά τους Καναδούς μαθητές που έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Έκθεση ήταν οι σειρά των Κινέζων να απονείμουν τα εύσημα στους Έλληνες παραγωγούς και να… τιμήσουν δεόντως τα προϊόντα τους. Έτσι, όχι μόνο τα δοκίμασαν, αλλά αγόρασαν μεγάλες ποσότητες, ενώ δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν για το πώς μπορούν να προμηθεύονται το ελληνικό μέλι στη χώρα τους, ώστε να το εντάξουν στη διατροφική τους κουλτούρα.

Η 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» που προάγει την ποιότητα και την εξωστρέφεια, κάνοντας γνωστά στα πέρατα του κόσμου τα ελληνικά προϊόντα ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο, με το ωράριο λειτουργίας να παραμένει… σταθερό (9 πρωί – 9 το βράδυ). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ