2014-03-07 23:13:09
Φωτογραφία για Δεύτερος μήνας μέλιτος για William και Kate
Για Μαλβίδες έφυγαν οι William και Kate και άφησαν τον μικρό γιο τους στους παππούδες του, για ένα ολιγοήμερο ταξίδι το οποίο χαρακτήρισαν δεύτερο μήνα μέλιτος για τους δυο τους!

Το πριγκιπικό ζεύγος έφθασε στην πρωτεύουσα του εξωτικού προορισμού του χθες περιστοιχιζόμενο από ντετέκτιβ της Σκότλαντ Γιαρντ. Ένα υδροπλάνο τους παρέλαβε από το αεροδρόμιο σε παραδεισένια απομόνωση, όπου θα διαμείνει σε πεντάστερο κατάλυμα, στην ατόλη Noonu, με θέα τον Ινδικό Ωκεανό.

Το θέρετρο διαθέτει μόλις 45 βίλες και αναμένεται ότι θα μπορέσουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητά τους. Οι τιμές δεν ανακοινώνονται σε site καθώς υπάρχει αυστηρή λίστα επισκεπτών και πρόκειται μόνο για την ελίτ της παγκόσμιας κοινωνίας, αλλά ένας tour operator τόνισε ότι τετράμερη διαμονή κοστίζει περίπου 6.000 λίρες, ενώ ένα γέύμα για δύο στο πολυτελές εστιατόριο κοστίζει 350 λίρες χωρίς τα ποτά!

Αυτή η ρομαντική απόδραση μόνο για δύο έρχεται μόλις έναν μήνα πριν από την επίσημη περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδια που θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες κι αυτήν τη φορά ο πρίγκιπας George θα συνοδεύσει τους γονείς του.


Ωστόσο, οι ολιγοήμερες διακοπές αυτές πορκαλούν έκπληξη καθώς ο πρίγκιπας William χει εγγραφεί σε πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και θα έπρεπε να παρακολουθεί τα μαθήματά του αντί να πηγαίνει ταξίδια. Αναμενόταν ότι τα μαθήματα θα ολοκληρώνονταν τέλος του μήνα κι εγκαίρως για το επίσημο ταξίδι στην Αυστραλία.

Τον προηγούμενο μήνα ο William έγινε και πάλι στόχος εpικρίσεων όταν άφησε τις σπουδές του -ξανά- για να πάει τετραήμερο ταξιδάκι στην Ισπανία με τον αδερφό του, πρίγκιπα Harry για κυνήγι.

Ενώ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ απέδρασε στο Μιστίκ όπου συνάντησε την οικογένειά της και χαλάρωσε δίπλα στο κύμα μαζί με τον γιο της.

Αλγεινή εντύπωση στους Βρετανούς κάνει και το γεγονός ότι το ζεύγος απασχολεί κυβερνητικούς αξιωματούχους και αστυνομικούς, για τους οποίους φορολογείται ο λαός, ώστε να το συνοδεύει στις διακοπές του.

Επίσης, ενώ προσέλαβε νταντά για τον πρίγκιπα George, αποφάσισε να τον αφήσει στη φύλαξη του ζέυγους Middleton στο Μπέρκσαϊρ όπου πρέπει έξτρα αστυνομική δύναμη να επιτηρεί την ασφάλειά του, πάλι επιβαρύνοντας τον φορολογούμενο βρετανικό λαό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ