2014-03-08 15:05:39
Φωτογραφία για «ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Ο ΚΑΜΠΕΛ!»
Σε λίγους μήνες θα διεξαχθεί το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, είναι η Κόστα Ρίκα.

Μαζί με την Ονδούρα, αποτελούν τις μοναδικές Εθνικές από την Κεντρική Αμερική που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας, με την ιστοσελίδα "diez.hn", να εκφράζει την άποψή της σχετικά με τους παίκτες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Ένας από αυτούς είναι ο Τζόελ Κάμπελ του Ολυμπιακού, για τον οποίο γράφονται τα καλύτερα. «Με το επίπεδό του τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League, συν με τα όσα έχει κάνει στην επόμενη φάση, ο 21χρονος έχει τις ικανότητες για να γίνει ένα από τα ονόματα που θα ξεχωρίσουν στο Μουντιάλ», τονίζει το δημοσίευμα, που αποθεώνει τον Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή του Θρύλου.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους εννέα παίκτες που σύμφωνα με την ιστοσελίδα μπορούν να ξεχωρίσουν, είναι οι Κάρλο Κόστλι, Κέιλορ Νάβας, Άντι Νάχαρ, Μπράιαν Ρουίς, Ρότζερ Εσπινόζα, Μέινορ Φιγκερόα, Σέλσο Μπόρχες, Νόελ Βαγιαδάρες και Άλβαρο Σαμπόριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ