2014-03-08 15:08:25
Φωτογραφία για Στήριξη από Βενγκέρ σε Γουίλσιρ
Ο Τζακ Γουίλσιρ τραυματίστηκε για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τον Τύπο της Αγγλίας, ενόψει και του Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι ο νέος τραυματισμός του Τζακ Γουίλσιρ. Ο άσος της Άρσεναλ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες και πολλοί θεωρούν δύσκολη τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή την άποψη δεν συμμερίζεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ο παίκτης θα είναι απόλυτα έτοιμος για τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

"Όταν πηγαίνεις σε ένα τουρνουά σαν και αυτό θα πρέπει να είσαι 100% καλά. Είμαι σίγουρος ότι ο Τζακ (σ.σ. Γουίλσιρ) θα είναι γιατί όλα πηγαίνουν καλά στο χρονοδιάγραμμα. Αν πάνε όλα καλά μπορεί να παίξει καλά στο Μουντιάλ.

Αν κοιτάξετε τον αριθμό των εβδομάδων μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα δείτε ότι απομένουν ακόμα έξι εβδομάδες μέχρι την αφετηρία του Παγκοσμίου Κύπελλο. Θα είναι σε καλή κατάσταση Άρσενλα όσο και για την προετοιμασία της Εθνικής Αγγλίας" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ