2014-03-21 09:20:13
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΤΙΝΓΚΑ
Επαφές με τη Μονακό για την αγορά του Ντελβίν Εντινγκά έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός.

Ο Εντινγκά ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και στη ρεβάνς των «16» του Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν πειστεί απόλυτα για τις ικανότητές του και η απόφαση να αποκτηθεί από τη Μονακό, η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, είναι δεδομένη.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές με τους Μονεγάσκους για την αγορά των δικαιωμάτων του. Η οψιόν αγοράς ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να… ρίξουν την τιμή με κάποια «παζάρια» και να κάνουν δικό τους τον 26χρονο Κονγκολέζο.

Αντίθετα, ο Νέλσον Βαλντέζ ακόμη δεν έχει πείσει απόλυτα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα για την κορυφή της επίθεσης. Το βάρος της... κληρονομιάς του Κώστα Μήτρογλου μετά τα κατορθώματά του στο πρώτο μισό της σεζόν είναι μεγάλο και ο Παραγουανός φορ ακόμη δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί. Βέβαια ελαφρυντικό αποτελεί για τον ίδιο το γεγονός ότι προερχόταν από απραξία και έχει αντιμετωπίσει κάποιους τραυματισμούς που δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ