2014-03-21 12:29:05
Φωτογραφία για Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά σήμερα ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος «Μέγας Αλέξανδρος»
Με την υποστήριξη του Δήμου ξεκινά σήμερα από τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος». Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος που διοργανώνεται από τον Α.Σ Ποδηλάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την αρωγή των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας και Αλμωπίας, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα (Παρασκευή 21 Μαρτίου), περιλαμβάνει τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης συνολικής απόστασης 5150 μέτρων στην Παραλία Θεσσαλονίκης με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με ώρα έναρξης στις 14.00.

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 ο Ποδηλατικός Γύρος θα διεξαχθεί στο Δήμο Αμπελοκήπων με τους αθλητές - ποδηλάτες να διανύουν 118 χιλιόμετρα και με τερματισμό τον Αρχάγγελο Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας.

Ακολούθως την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, τελευταία αγωνιστική ημέρα, θα συμμετέχουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου (105 χλμ) και οι αθλητές κατηγορίας open (78 χλμ) με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς.

Επιπλέον υποστηρικτές του Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος» είναι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρχάγγελος και ο Σύλλογος Αίας Κιλκίς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
49 Reasons To Love Greece
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
49 Reasons To Love Greece
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ