2014-04-06 03:43:16
Φωτογραφία για Σοκαρισμένη η Ζάκυνθος με την 57χρονη που τραυμάτισε με κουζινομάχαιρα την κόρη της και πήγε να πέσει από τον 4ο όροφο
Σοκαρισμένη είναι η Ζάκυνθος από την οικογενειακή τραγωδία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Μια 57χρονη Ελληνίδα, που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στην 37χρονη κόρη της με δύο κουζινομάχαιρα και προκάλεσε τραυματισμούς σε όλο της το σώμα, ευτυχώς, όμως, όχι σοβαρούς.

Η κοπέλα, αιμόφυρτη, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναφέρει το zantepress24.gr, η μητέρα διέμενε στην ίδια κατοικία με την κόρη της και είχαν συνεχείς προστριβές μεταξύ τους. Μία τέτοιου είδους προστριβή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από φραστικό διαπληκτισμό μεταξύ τους, οδήγησε στο προαναφερθέν συμβάν, που ευτυχώς δεν είχε τραγικό απολογισμό.

Όταν η 57χρονη κατάλαβε την πράξη της αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, επιχειρώντας να πέσει από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, όπου κατοικεί, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Οι γείτονες, όπως αναφέρει το express.gr, ακούγοντας τις φωνές από το διαμέρισμα, κάλεσαν την Αστυνομία.

Φτάνοντας στο σημείο, οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου βρήκαν την 57χρονη έτοιμη να πέσει από το παράθυρο του σπιτιού της.

Έπειτα από αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις, που κράτησαν περίπου τρεις ώρες και με την καθοριστική βοήθεια ειδικού διαπραγματευτή, απετράπη το μοιραίο.

Στη συνέχεια, η 57χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
7 λάθη ομορφιάς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
7 λάθη ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ