2012-04-21 10:22:21
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...
Ο Ολυμπιακός θέλει καθαρή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, η οποία και θα του εξασφαλίσει την παρουσία στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι τίθενται σήμερα (18.00, ΕΤ3) αντιμέτωποι με τους Θεσσαλονικείς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών των πλέι οφ και, έχοντας το προβάδισμα με 1-0 μετά την άνετη επικράτησή τους στο ΣΕΦ και θα επιδιώξουν το «διπλό» με το οποίο θα «σκουπίσουν» τον αντίπαλό τους.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες τους σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση, αφού περιμένει άλλωστε, όπως έχει δηλώσει, ότι η σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνη που προηγήθηκε πριν από δύο ημέρες στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται στην έδρα της και αυτός είναι από μόνος του ένας καλός λόγος ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην πάρουν αψήφιστα το σημερινό παιχνίδι.


Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή, καθώς θεωρείται απαραίτητο να διατηρηθεί ο καλός αγωνιστικός ρυθμός που έχουν και στο προσεχές διάστημα, οπότε ουσιαστικά παίζεται ολόκληρη η χρονιά σε Α1 και Ευρωλίγκα.

Όπως είναι φυσικό στον Ολυμπιακό δεν θέλουν καν να σκέφτονται την «περιπέτεια» ενός τρίτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού το ζητούμενο είναι να τελειώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, προκειμένου να υπάρξει στη συνέχεια χρόνος για την προετοιμασία για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι, που θα παραταχθούν με μία αλλαγή στη σύνθεσή τους σε σχέση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, έχουν να παίξουν στην Πυλαία για τα πλέι οφ από την περίοδο 2006-2007, με την προϊστορία να είναι μακρινή, αλλά και αρνητική. Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός έχει δώσει οκτώ αναμετρήσεις και έχει κερδίσει μόνο τη μία, το 1993, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ