2014-04-21 20:10:55
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΖΟΣ : ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ!
Από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα με τους Νέους του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Στρέζος.

Βέβαια ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων δεν είναι μόνο τον τελευταίο μήνα που τα πάει καλά, γενικότερα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν. Όμως ιδιαίτερα κόντρα στον Άρη, που έπιασε και πέναλτι, αλλά και απέναντι στην πρώην του ομάδα τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, ήταν από τους κορυφαίους των ερυθρόλευκων.

Όσον αφορά για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής ματς του πρωταθλήματος στο Ρέντη, σχολίασε για τη νίκη του Θρύλου με 2-1: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Δείξαμε τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Ήταν ένα παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα. Δεν ένιωσα περίεργα, και ας ήταν ο ΠΑΟΚ η προηγούμενη ομάδα μου. Μπορεί στη συνέχεια να αλλάξω κι άλλες ομάδες.

Είμαι τώρα στον Ολυμπιακό και έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Αυτό πρέπει να κάνω σε όποια ομάδα και αν αγωνίζομαι στην καριέρα μου. Εμείς και ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είμαστε ισάξιες ομάδες. Στον Ολυμπιακό όμως φέτος ήμασταν νέα ομάδα, με αρκετούς νέους παίκτες. Κάναμε αρκετά στραβοπατήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, τότε ακόμα που δεν είχαμε δέσει σαν υλικό. Εκεί χάθηκε πιστεύω για εμάς το πρωτάθλημα».


Όπως όλα τα παιδιά των Νέων του Ολυμπιακού, έτσι και ο Στρέζος αυτό που θέλει για το καλοκαίρι είναι να συμπεριληφθεί στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας των ερυθρόλευκων: «Αυτό που επιθυμώ είναι να πάω στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Αλλά ας τελειώσει πρώτα το πρωτάθλημα και βλέπουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ