2014-04-21 22:38:47
Φωτογραφία για Διορθώστε την κατάρρευση των εφαρμογών Safari Mail και του καιρού
Στο ios 7 πολλοί χρήστες που έχουν jailbreak στην συσκευή τους αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις εφαρμογές του Safari των Mail και του καιρού  όπου εντελώς ξαφνικά δεν μπορείτε να τις ανοίξετε αφού μόλις ξεκινάνε καταρρέουν Ακόμη και αν δεν το πάθετε είναι πολύ πιθανό να το πάθετε σύντομα.

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να διαγράψετε δυο αρχεία που είναι υπεύθυνα για το πρόβλημα και δημιουργούνται αυτόματα μόνα τους.

Φυσικά για να δείτε τα αρχεία του συστήματος θα πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα SFTP όπως το Winscp το cyberduck το ifunbox η κάποιο άλλο η ακόμη να έχετε κατεβάσει από τον cydia το iFile.

Τώρα με την δικιά σας επιλογή πλοηγηθείτε στα αρχεία του συστήματος και συγκεκριμένα στην διαδρομή var/mobile/Library/Caches και εντοπίστε δυο έγγραφα που το ένα είναι το com.apple.mobile.installation.plist   και το άλλο είναι το com.apple.LaunchServices-054.csstore  

 που συνήθως βρίσκονται δίπλα δίπλα  και κάνετε διαγραφή και των δυο.

Αφού πλέον τα έχετε διαγράψει κάντε μια επανεκκίνηση την συσκευή σας και τώρα πλέον δεν καταρρέουν οι εφαρμογές και λειτουργούν κανονικότατα.

Αυτός είναι ο τρόπος και είναι πολύ εύκολος αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην διαγράψετε άλλο αρχείο κατά λάθος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Και θυμηθείτε ακόμη και αν δεν αντιμετωπίσατε τέτοιο πρόβλημα είναι πολύ πιθανόν να το αντιμετωπίσετε για αυτό αποθηκεύστε κάπου αυτόν τον οδηγό για καλό και για κακό. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kαθαρά και ξάστερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kαθαρά και ξάστερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ