2014-04-24 12:39:02
Φωτογραφία για Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης έφτιαξε τραγούδι για τα πάθη του Καρέλι... Ακούστε το
Εδώ και περίπου 8 ημέρες, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα τραγούδι του ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη με τίτλο «Οι σωφρονιστές» και εξιστορεί τα πάθη του Αλβανού βαρυποινίτη Καρέλι που σκότωσε και σκοτώθηκε στις φυλακές.

Ο καλλιτέχνης, έγινε ευρύτερα γνωστός απ' την συμμετοχή του στην Eurovision με το συγκρότημα Koza Mostra αλλά και συγκεκριμένα στους Βορειοηπειρώτες απ' την συναυλία του στους Αγίους Σαράντα στην προεκλογική εκδήλωση του ΚΕΑΔ.

Το τραγούδι προβλήθηκε απ' όλα τα Αλβανικά ΜΜΕ και έχει φτάσει περίπου τις 48.000 προβολές, όπως είναι λογικό και επόμενο έχει γεμίσει υβριστικά σχόλια Αλβανών.

Οι στοίχοι του τραγουδιού δεν αναφέρουν το έγκλημα του Καρέλι αλλά μόνο τα όσα ο ίδιος τράβηξε, ακριβώς δηλαδή αυτό που εξυπηρετεί την λογική των Αλβανών. Σίγουρα είναι έγκλημα αυτό το οποίο έγινε στις φυλακές ως αντίποινα αλλά και ο ίδιος πριν δολοφονηθεί ήταν στην θέση των "σωφρονιστικών" αφού αντίστοιχα δολοφόνησε τον άτυχο υπάλληλο.


Σε αντίθεση με την στάση της Αλβανικής κυβέρνησης και των αλβανικών ΜΜΕ, σε αντίστοιχες περιπτώσεις που κατά καιρούς έχουν συμβεί στην χώρα τους, η Ελληνική πολιτεία και τα ΜΜΕ έχουν καυτηριάσει την πράξη αυτή και όπως όλα δείχνουν οι εμπλεκόμενοι σωφρονιστικοί θα τιμωρηθούν. Εάν όμως θυμηθούμε την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στην Χιμάρα, τα ΜΜΕ και η δικαιοσύνη έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν ατύχημα ενώ ακόμη και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει αν ο δολοφόνους του εκτίει την ποινή του ή αν γυροφέρνει την Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο:
himara.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ