2014-04-25 16:02:48
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΕΝ : ΣΤΑ... ΧΑΡΤΙΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ
Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στο Final Four (16-18/5, Μιλάνο) την ομάδα που προκριθεί από το ζευγάρι Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός και σύμφωνα με τον Τζέικομπ Πούλεν για την ομάδα του δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Τι λέει ο γκαρντ των Καταλανών για το αποψινό (21:45/ΔΤ) 5ο προημιτελικό;

«Δεν έχει μεγάλη σημασία ο αντίπαλος σε ένα Final Four. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά, όπως μέχρι τώρα. Να παίζουμε δηλαδή καλά στην επίθεση, με transitions, έτσι ώστε να μην μας ενδιαφέρει το ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ των «Μπλαουγκράνα».

Στη συνέχεια ο Τζέικομπ Πούλεν μίλησε για το 5ο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό: «Μέχρι τώρα είναι μία σπουδαία σειρά. Και οι δύο ομάδες έχουν παίξει πολύ καλά, έχοντας δικαιώσει τις προσδοκίες και τώρα η σειρά έρχεται ξανά στη Μαδρίτη. Στα… χαρτιά φαβορί είναι η Ρεάλ, δεν γνωρίζω όμως τι θα γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ