2014-04-25 17:35:16
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Τρεις νέοι υποψήφιοι με το συνδυασμό Δικαίωμα στην Πρόοδο του Απόστολου Κατσιφάρα
Τρεις ακόμη Υποψηφιότητες με το Συνδυασμο Δικαίωμα στην Πρόοδο του Απόστολου Κατσιφάρα ανακοινώθηκαν σήμερα.

Αναλυτικα:

Δήλωση της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Ηλείας Ακριβής Καπιζιώνη (Υπεύθυνη Λογιστηρίου στην ΔΟΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Α.Ε. – π. Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλιφείρας):

«Αγαπητοί φίλοι,

Δηλώνω και εγώ, λοιπόν, επίσημα την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα με τον συνδυασμό «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ».

Θέλοντας με αυτή την προσπάθεια να δείξω και εγώ ενεργά ότι το νέο αίμα υπάρχει και πρέπει να προσφέρει.

Από την μεριά μου θέλω να δώσω το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μου αλλά και για όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στον κοινωνικό τομέα.

Θεωρώντας, λοιπόν, τον Απόστολο Κατσιφάρα έναν τρομερά ικανό άνθρωπο, ο οποίος πραγματικά το έχει αποδείξει φέροντας εις πέρας αρκετά από τα θέματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της θητείας του κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, γνωρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται σε τρομερά μεγάλη ύφεση. Αυτό ήταν τελικά που με οδήγησε στην απόφαση μου να συμπορευθώ μαζί του.


Ελπίζω η θέληση η δικιά μου να γίνει και θέληση όλων των κατοίκων της Ηλείας. Η στήριξη σας στο πρόσωπο μου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή»

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Σπυρίδωνα Γερονίκου (Ιδιωτικός Υπάλληλος):

«Αγαπητοί φίλοι,

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, το ζητούμενο είναι οι σταθερές αξίες και ειδικά οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, με πρόγραμμα, ήθος, σύνεση και αποτελεσματικότητα.

Χωρίς καμία αμφισβήτηση ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας από αυτούς.

Είναι η ήρεμη δύναμη που επί τρεισήμισι χρόνια διεκδικεί με αποφασιστικότητα και διεκπεραιώνει επάξια τα προβλήματα της αχαϊκής κοινωνίας και όλης της Δυτικής Ελλάδας, χωρίς να προδίδει το όραμά του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και δίνοντας το δικαίωμα συμμετοχής στην πρόοδο σε όλους, και ειδικά στους νέους, ανεξαρτήτως κομματικών ταυτοτήτων.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να είμαι και πάλι δίπλα του ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, ζητώντας τη δική σας ψήφο, για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και τον καλύτερο δυνατό τρόπο να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία και η ακάματη και συνεχής προσπάθεια του Απόστολου Κατσιφάρα καθώς και των άξιων συνεργατών του για ένα καλύτερο αύριο της Δυτικής Ελλάδας».

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νικολάου Μπαλαμπάνη (ΜSc Αρχιτέκτων Ναυπηγός Μηχανικός, MSc Μηχανολόγος Μηχανικός, Επιχειρηματίας - Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας):

«Φίλες και φίλοι,

Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τις εκλογές της Περιφέρειας .. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και την οικογένεια μου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Απόστολος Κατσιφάρας να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος. Συμμερίζομαι τις αγωνίες και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, της δική μας γενιάς . Δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητος στα δεινά που συσσωρεύονται στην Αιτωλοακαρνανία.

Δεν ευαγγελίζομαι μαγικές λύσεις. Με τη φλόγα και τα όνειρα του νέου ανθρώπου αλλά και την εμπειρία του ανθρώπου που ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες, θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλω, στη δημιουργία ικανών και αναγκαίων συνθηκών για μια ορθολογική ανάπτυξη της Περιφέρειας μας , που με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και για το παγκόσμιο τουρισμό αλλά και για άλλες πολλές δραστηριότητες στις οποίες θα απασχολείται το σύνολο του ενεργού δυναμικού της περιοχής μας ( επιστημονικό, τεχνικό, υπαλληλικό, αγροτικό, κτηνοτροφικό, τουριστικό κτλ).

Στόχος μου να συμβάλλω υπεύθυνα με όλες μου τις δυνάμεις για μια ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

Σας καλώ όλους να στηρίξετε το έργο του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Κατσιφάρα, στις ερχόμενες εκλογές και ελπίζω με τη βοήθειά σας να αναδειχθώ Περιφερειακός Σύμβουλος».
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ