2014-04-26 20:37:37
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Κυριακή (20:00, Novasports 1) την ΑΕΚ στο Ρέντη και με νίκη κατακτά το Πρωτάθλημα της Α1 Βόλει Γυναικών.

Τη νίκη που θα του δώσει το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών Βόλεϊ θέλει το βράδυ της Κυριακής (20:00, Novasports 1) απέναντι στην ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 στη σειρά των τελικών και με νίκη την Κυριακή φτάνει στο 3-1 και στο νταμπλ αφού πριν από λίγες εβδομάδες είχε κατακτήσει και το Κύπελλο στην Πύλο. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη μετά από το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια στον 3ο τελικό έχουν ανεβασμένη ψυχολογία αλλά ξέρουν πως το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση στο στόχο.

Η αρχηγός της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου μιλώντας για τον 4ο τελικό θέλησε να κάνει και κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα να κατακτηθεί η κούπα: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς
. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς και ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο μας για να πάρουμε ώθηση από τον κόσμο και να φτάσουμε στη νίκη και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη για τον Ολυμπιακό και η παρουσία του είναι σημαντική για εμάς. Όσο αφορά το παιχνίδι αυτό που θέλω να πω είναι πως έχουμε ακόμη μια νίκη για να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Δεν το πήραμε ακόμη. Η ΑΕΚ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί και θα μας πιέσει. Εμείς από την πλευρά μας με πίστη στο στόχο και υπομονή θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην έδρα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ