2014-04-29 14:36:10
Φωτογραφία για Η Εορτή του Αγίου Αποστόλου Θωμά εόρτασε με κάθε λαμπρότητα το Ιερό Εξωκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στη θέση «Άλσος της Θέμιδος» στην Τρίπολη
Την Κυριακή του Θωμά 27η Μαΐου 2014, εορτή του Αγίου Αποστόλου Θωμά εόρτασε με κάθε λαμπρότητα το Ιερό Εξωκκλήσιο του... Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στη θέση «Άλσος της Θέμιδος».

Το Ιερόν Εξωκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου είναι κτισμένο εις την επαρχιακή οδό προς Σίλιμνα, λίγο έξω από την Τρίπολη, μέσα σε ένα πευκόφυτο καταπράσινο περιβάλλον.

Η αγάπη και ο σεβασμός των Δικαστικών Υπαλλήλων και των Δικηγόρων της Τριπόλεως, προς τον Άγιο Απόστολο Θωμά του οποίου τιμούν την Ιερά Εικόνα αυτού η οποία φιλοξενείτε στο Ναό του Αγίου Διονύσιου ήταν αρκετά να οδηγήσουν τα βήματα των πιστών Τριπολιτών στο ως άνω Εξωκλήσιο.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε το Σάββατο 26η Μαΐου, το απόγευμα ενώ ανήμερα της εορτής, Κυριακή 27 Μαΐου, τελέσθηκε ο Όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία.

Οι Ιεροψάλτες απέδωσαν με επιτυχία του ύμνους της Εορτής ενώ αρκετοί Δικαστικοί Υπάλληλοι, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, υπάλληλοι του υποθηκοφυλακείου της Τριπόλεως προσέτρεξαν και έλαβαν την χάρη και την Ευλογία του Αγίου Αποστόλου Θωμά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ