2014-05-06 19:02:05
Φωτογραφία για Φ. Κουβέλης: «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετακινεί ψηφοφόρους προς τον κ. Σαμαρά»
Αποσπάσματα συνέντευξης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στον Realfm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου Για το δίλλημα «Ελιά ή σταθερότητα» που αναδεικνύει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Είναι ένα δίλλημα που θέλει να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία, διότι περί αυτού ο λόγος. Το δίλλημα, το οποίο αναδεικνύει η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και με συστηματικό τρόπο,  ουσιαστικά μετακινεί ψηφοφόρους προς τον κ. Σαμαρά και την ΝΔ.  

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπει  πολιτική συνεννόηση και επαφή. Το πολιτικό εκκρεμές του ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια διακύμανση από το «καταστρέφω το μνημόνιο και  αρνούμαι τις διεθνείς σχέσεις της χώρας» , φτάνοντας τις τελευταίες ημέρες, να μην νοιάζεται για το ευρώ και να αναφέρεται ταυτόχρονα στον ενδεχόμενο δημοψηφίσματος. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφεται, με την άρνηση δηλαδή οποιασδήποτε δημοκρατικής μεταρρύθμισης και με υποσχέσεις επαναφοράς των πραγμάτων στην παλαιότερη κατάσταση, δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας.


Για τις δημοσκοπήσεις

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, πέρα ότι η κάλπη θα εκπλήξει όλους εκείνους, οι οποίοι δημοσκοπούν με δεδομένα ασάφειας, πέρα από προθέσεις, αλλά εξ αντικειμένου. Για παράδειγμα, το 30-40% του ελληνικού λαού που ερωτάται στο πλαίσιο της όποιας δημοσκόπησης δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει. Από την άλλη πλευρά, πολύς κόσμος που ερωτάται δεν απαντά. Κατά συνέπεια, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε και πέρα από προθέσεις, εγώ δεν κάνω δίκην προθέσεων, ότι δεν είναι ασφαλή τα δημοσκοπικά ευρήματα που καταγράφονται.

Αυτό το «ασανσέρ», που αφορά τη Δημοκρατική Αριστερά, πως μπορώ να το ερμηνεύσω όταν η ΔΗΜΑΡ για παράδειγμα καταγράφεται άλλοτε ως πρώτο και άλλοτε ως το δεύτερο δημοφιλέστερο κόμμα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ