2014-05-06 19:24:20
Φωτογραφία για Κατάθεση - φωτιά από τη στενή φίλη της Φαίης
Κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο, η μάρτυρας Μαρμαρά Ιωάννα, φίλη Φαίης.

«Ήμασταν πολύ φίλες. Μου έλεγε τα πάντα.Με τον Στεφανάκη είχαν γνωριστεί στην καφετέρια τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο. Η Φαιή ήταν ενθουσιασμένη ήταν καλά. Είχαν αποφασίσει να πάνε στην Κρήτη μαζί και να δουλέψουν. Αρχικά έψαχναν σπίτι στη Νέα Μάκρη, άλλα μετά αποφάσισαν την Κρήτη».

Και συνέχισε: «Προσπαθούσε να ψάξει τη σχέση της αδελφής της με τον Στεφανάκη. Μια μέρα παρακολούθησε την αδελφή της και την είδε να πηγαίνει στο σπίτι του Στεφανάκη. Τότε της παραδέχθηκαν ότι είχαν συνευρεθεί ερωτικά μια φορά. Η Φαίη ήθελε να τον χωρίσει. Εκείνος είπε ότι δε θέλει σχέση με τη Μαριαλενα και αγαπάει τη Φαίη.

Ένα βράδυ κοιμήθηκαν όλοι μαζί στο κρεβάτι. Εκεί άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι παίζει. Επίσης η Μαριαλένα πήγαινε και τον έπαιρνε με το αμάξι από το Γέρακα. Μια μέρα πήρε η Φαίη την αδελφή της να την ρωτήσει τι ώρα θα έρθουν από το Γέρακα και εκείνη της είπε “μη με πρήζεις θα έρθουμε όποτε θέλουμε”.


Άφησε τη Φαίη σπίτι της και πήγε στο σπίτι του Σαρελ το μοιραίο βράδυ. Ο Στεφανάκης μου είπε ότι η Μαριαλένα είχε βάλει μια φίλη της να τον καλέσει σε ένα πάρτι. Όταν εκείνος αρνήθηκε, η Μαριαλένα του είπε ότι η Φαίη εχει παράλληλη σχέση. Και μετά αυτός πήρε τηλέφωνο τη Φαίη για να βρεθούν να συζητήσουν την κατάσταση. Τσακώθηκαν, εκείνη του το παραδέχτηκε και μετά τη χτύπησε. Μάλιστα μου είπε ότι αυτός που πίστευε ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο είχε δεσμό η Φαίη, την ώρα του καβγά πέρασε και καλά τυχαία από το σημείο. Αυτά μου τα είπε ο Στεφανάκης στο νοσοκομείο.

Ήταν χτυπημένη πάρα πολύ άσχημα, όταν την είδα στο νοσοκομείο.

Έπαιρνα την αδελφή της επανειλημμένα και της έλεγα να έρθει στο νοσοκομείο. Εκείνη είπε ότι δεν μπορεί γιατί εχει πάρει ηρεμιστικά και μας το έκλεισε. Μετά από πολύ πίεση ήρθε τελικά την επόμενη μέρα για να πάμε να αλλάξουμε. Γενικά δεν την θέλαμε εκεί. Θεωρούσαμε ότι είναι ο ηθικός αυτουργός στην υπόθεση.

Ο Στεφανάκης είχε πάρει τη Μαριαλένα τηλέφωνο όσο ήταν στο τμήμα. Της είπε κόψε τις μαλακιές γιατί θα ανοίξω το στόμα μου.

Ο κατηγορούμενος της είπε ότι ήθελε να πάει από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, άλλα τον απέτρεψε η Μαριαλένα.

Μια μέρα με πήραν από την δουλειά ν αντικαταστήσω τη Φαίη γιατί χτύπησε. Την είδα την επόμενη μέρα είχε χτυπημένο πόδι και μάτι. Οι καθένας μου έδινε διαφορετική εκδοχή για το χτύπημα.

Αφού εχει ξεκαθαρίσει ο Στεφανάκης ότι θέλει να είναι με τη Φαίη, ερχόταν η Μαριαλένα με τις φίλες της και την "έκραζαν". Της έλεγαν "Ουστ" μέχρι που υπεύθυνος του μαγαζιού της είπε να μην ξανάρθει.

Η μάρτυρας περιέγραψε και ένα περιστατικό, που της είχαν μεταφέρει άλλοι, λέγοντας ότι κάποια μέρα πήγε η Φαίη να πάρει τσιγάρα, την ακούμπησε κάποιος και ο Στεφανάκης όταν το είδε τον χτύπησε.

«Δεν πιστεύω ότι ο Βαγγέλης ήθελε να την σκοτώσει. Χάθηκε ο έλεγχος», πρόσθεσε.

Το δικαστήριο διέκοψε για 27 Μαΐου.
Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ