2014-05-09 08:45:14
Φωτογραφία για Athens Auto Festival έως και την Κυριακή 11/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δείτε και οδηγήστε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς
Το Athens Auto Festival η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου,πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Μαϊου.

Ωρες λειτουργίας, καθημερινές και Σαββατοκυριακο από τις 10:00 έως 21:00

Στον απέραντο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α), οι φίλοι του αυτοκινήτου θα απολαύσουν ένα μοναδικό πενταήμερο εκπλήξεων.

Όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, όλη η γκάμα της κάθε εταιρείας.

Επαγγελματικά αυτοκίνητα μικρά και μεγάλαΥβριδικάΥγραεριοκίνηταΑεριοκίνητα (φυσικό αέριο)Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα4Χ4 (Τετρακίνητα αυτοκίνητα,SUV & OFFROAD)OFFROAD TEST DRIVE-Σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.Τροχόσπιτα-Αυτοκινούμενα-Τρέιλερ.Τεχνολογία ΚαυσίμωνΕλαστικάΛιπαντικάΑξεσουάρ

Κάθε όχημα που κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μας, θα βρίσκεται στο ATHENS AUTO FESTIVAL για να το δουν οι επισκέπτες και όσοι θελήσουν να το οδηγήσουν.


Ειδικά για τις ανάγκες του Test Drive ολόκληρος ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου θα μετατραπεί σε μία ασφαλή και ενδεικτική πίστα δοκιμών.

Μια σειρά από εκδηλώσεις, με αγωνιστικά αυτοκίνητα, κλασσικά αριστουργήματα, τεχνολογικά θαύματα και μελλοντικά όνειρα, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, τις πέντε ημέρες του φεστιβάλ.

Και ακόμα: Τα χρώματα, η μουσική, τα υπαίθρια καφέ, η παιδική auto χαρά, και τα συνεχή happenings εγγυούνται μια υπέροχη και αξέχαστη ημέρα στο κοινό που θα επισκεφθεί το πρώτο ATHENS AUTO FESTIVAL 7-11 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α).

H τιμή του εισιτηρίου είναι 4€. Για άνεργους, φοιτητές και νέους 2€.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο event βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/AthensAutoFestival
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ