2014-05-10 11:48:06
Φωτογραφία για «SWEEP» ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!
Επιασε τη σκούπα και δεν σκοπεύει να την αφήσει... Μετά τη σειρά με τον Αρη, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «sweep» και κόντρα στον Πανιώνιο, αν και το έργο του δεν θα είναι εύκολο, δεδομένης και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Πάντως, οι ερυθρόλευκοι -που για να σφραγίσουν την παρουσία τους στον τελικό θα χρειαστούν τρεις νίκες- έχουν πάρει τον... αέρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς επικράτησαν και στις δύο συναντήσεις τους στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Χθες ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του, ενώ σήμερα -οπότε και πιάνουν ξανά δουλειά- θα... μετρήσει δυνάμεις.

Οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη στο τελευταίο ματς με τον Αρη λόγω προβλήματος στο ισχίο και διαστρέμματος αντίστοιχα. Αμφότεροι, πάντως, αναμένεται να τεθούν σήμερα στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Γκεόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ δεν μπόρεσε να ενισχύσει το Θρύλο στην προημιτελική σειρά, καθώς ταλαιπωρείται από κάκωση στο αριστερό γόνατο. Η αποθεραπεία του εξελίχθηκε ομαλά, ωστόσο σήμερα θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ