2014-05-11 08:20:18
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Στις 13 Μαΐου η κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές και τις ευρωεκλογές
Η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα για τις Ευρωεκλογές και για τις τοπικές εκλογές θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαΐου στις 20:30 στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

Θα χαιρετήσουν στην εκδήλωση η Νατάσσα Παναγιωτάρα υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Αγγελος Κολόσακας, Μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιδας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, είναι αναγκαίο να εκφραστεί η αντίθεση του λαού στην πολιτική που τον καταδικάζει να ζει μόνιμα στην ανεργία και τη φτώχεια. Ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, πρέπει να ενισχυθεί η δύναμη εκείνη που μάχεται αταλάντευτα για τα δικαιώματά του και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο.

Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα και τις υποσχέσεις των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Αρκετά τον μάτωσαν για την κρίση, τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ένταξη και την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές.

Για να δυναμώσει η λαϊκή αντίθεση, η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην ΕΕ, τις κυβερνήσεις που υπηρετούν το βάρβαρο και σάπιο σύστημα, για να ανοίξει ο δρόμος με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ