2014-05-12 00:01:14
Φωτογραφία για Πόλο: Προελαύνει η Εθνική ομάδα Νέων, 15-9 τη Ρουμανία
Η εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και στον τελευταίο αγώνα της... επί εδάφους Μάλτας, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό επικράτησε την Κυριακή με 15-9 της Ρουμανίας και τερμάτισε στην πρώτη θέση, που θα του δώσει μια καλή κλήρωση ενόψει του Ευρωπαϊκού Νέων που θα διεξαχθεί στη Γεωργία.

Η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και καλά προετοιμασμένη. Σ' ένα ακόμη παιχνίδι, οι πολλές επιλογές στην επίθεση και η πολυφωνία στους σκόρερ ήταν το όπλο της ομάδας του Σάκη Κεχαγιά. Ποταμιάνος, Καλογεράκος και Κοπελιάδης ήταν οι κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού πέτυχαν έκαστος 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 4-4, 4-4.

Ελλάδα (Σ. Κεχαγιάς): Μανώλης Ζερδεβάς, Βαγγέλης Ποταμιάνος 3, Νίκος Αλβέρτης, Γρηγόρης Καπετανάκης 1, Ιορδάνης Μασμανίδης 1, Νίκος Κοπελιάδης 3, Νίκος Γερακούδης, Μανώλης Πρέκας 2, Μανώλης Τσαχειλίδης, Νίκος Καρακάσης 1, Μάριος Χατζηγούλας 2, Κυριάκος Σαρρής, Παντελής Καλογεράκος 3 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ