2014-05-12 16:18:05
Φωτογραφία για ΠΟΑΣΥ: Βαθιά οδύνη και θρήνος για τον αδικοχαμένο συνάδελφο
Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, σχετικά με την δολοφονία τους άτυχου Βασίλη Μαρτζάκλη:

Με βαθιά οδύνη εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την φονική επίθεση που δέχθηκε χθες τη νύχτα στην Ανδραβίδα από διαρρήκτη ο 35χρονος συνάδελφός μας Βασίλειος Μαρτζάκλης, πατέρας δυο παιδιών και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, ενώ επέστρεφε στην κατοικία του, μόλις βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δράστη έξω από γειτονική οικία, δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να πράξει το χρέος του. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο συνάδελφος έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσθέτοντας το όνομά του με ανεξίτηλα γράμματα στον μακρύ κατάλογο των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο, έχουμε χρέος απέναντι στην οικογένειά του, στα ορφανά παιδιά, σε όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή του πυρός, να αγωνιστούμε ακόμα περισσότερο για τη διασφάλισή τους. Θρηνούμε το 12ο από το 2010 θύμα στο βωμό του καθήκοντος και ουδείς δικαιούται να τυμβωρυχεί. Οι αδικοχαμένοι συνάδελφοί μας θα δικαιωθούν μόνο όταν η Ελληνική Αστυνομία μπορέσει κάποτε να διασφαλίσει τα στελέχη της.

Στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας, με την ελπίδα να είναι το τελευταίο θύμα στο βωμό του καθήκοντος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ