2014-05-12 22:39:06
Φωτογραφία για Ατρόμητος: Χάνει Παναθηναϊκό και Αστέρα ο Παπαδόπουλος - Επιστρέφει ο Νάστος
Ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης του Ατρόμητου έβγαλε ο Βαγγέλης Νάστος. Ο 33χρονος αμυντικός είχε υποστεί τράβηγμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική των play-offs με αποτέλεσμα να χάσει τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, πλέον είναι έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και τους Αρκάδες. Η επιστροφή αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στη θέση του Νάστου, δηλαδή στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να μεταφερθεί στο κέντρο της στα δύο επόμενα παιχνίδια, διότι ο Νίκος Λαζαρίδης θα λείψει ως γνωστόν λόγω καρτών. Απών θα είναι και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του «Δικέφαλου του Βορρά» έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά κι έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με το «τριφύλλι» θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ