2014-05-12 23:40:19
Φωτογραφία για ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Ατυχία για τους Έφηβους του Ολυμπιακού οι οποίοι ήταν ανώτεροι στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος της Superleague K17, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-1 από την Ξάνθη και έχασαν το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Νίκος Τοπολιάτης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, επισημαίνοντας πως έκαναν μια εξαιρετική σεζόν, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρωτάθλημα είναι να προωθηθούν παίκτες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο προπονητής των Εφήβων του Θρύλου «Θέλω καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για όλη την πορεία που κάναμε όλη τη χρονιά. Πραγματικά ήμασταν εξαιρετικοί και θέλω να τους συγχαρώ γι’ αυτό. Για μένα, για όλο το τιμ, για τον Ολυμπιακό, πρωτάθλημα είναι να προωθήσουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε και το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον κύριο Παύλου που καθημερινά μας προσφέρει τα πάντα στο προπονητικό μας κέντρο που χρειάζονται αυτά τα παιδιά ώστε να προοδεύσουν και να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο.


Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Στορκ που είναι διευθυντής της ακαδημία και αυτός με τις γνώσεις του και την εμπειρία του πάνω στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα προσπαθούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τα παιδιά. Επίσης να ευχαριστήσω όλο το τιμ, γιατί πραγματικά οι προπονητές δεν είμαστε μόνοι μας, είναι ένα τιμ πίσω από εμάς που μας στελεχώνει και όλη μέρα, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο δουλεύουμε μαζί. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να δουλεύει.

Πίσω από εμάς, πίσω από την Ακαδημία, στα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν Σχολές σε όλη την Ελλάδα που απαρτίζονται από αθλητές, από μικρά παιδιά τα οποία όνειρό τους είναι να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Από αυτά τα παιδιά που είδατε, αρκετά παιδιά είναι από αυτές τις Σχολές και στο μέλλον θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα, μιας και είναι και όνειρο του προέδρου μας, με Έλληνες παίκτες και παίκτες από τα σπλάχνα. Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι.

Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν σταθήκαμε τόσο ικανοί με κάποια μαρκαρίσματα σε κάποια στημένα κι έτσι το πληρώσαμε. Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να κρίνεις όλη τη χρονιά, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα παιδιά κι έτσι για εμάς είναι πρωταθλητές τα παιδιά μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ