2014-05-13 02:38:03
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η δίκη της σπείρας που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία
Στις 09.00 το πρωί της Τετάρτης συνεχίζεται η δίκη της σπείρας που "χτυπούσε" κοσμηματοπωλεία. Η δίκη διεκόπη τη Δευτέρα εξαιτίας της απουσίας ενός μάρτυρα, αστυνομικού στην Ασφάλεια, την κατάθεση του οποίου η υπεράσπισης θεώρησε ζωτικής σημασίας και επέμεινε στην παρουσία του στο Δικαστήριο. Παρά τις αναζητήσεις, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί για να καταθέσει ο αστυνομικός κι έτσι με πρωτοβουλία της Εισαγγελίας Εφετών, ο αστυνομικός θα ειδοποιηθεί προκειμένου να παρίσταται την Τετάρτη.

Η διαδικασία σήμερα ολοκληρώθηκε με την κατάθεση των μαρτύρων κατηγορίας, που επανέλαβαν όσα είχαν πει και πρωτόδικα, ενώ την Τετάρτη η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την εξέταση του αστυνομικού και θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

Σε ό,τι αφορά την κατάθεση μάρτυρα που ήταν παρών στο περιστατικό στο Μπαλί και κατέθεσε ότι τράβηξε την κουκούλα ενός εκ των δραστών και αναγνώρισε τρεις από τους κατηγορούμενους, αλλά και την κατάθεση μάρτυρα από τη Σταλίδα που αναγνώρισε δύο από τους κατηγορούμενους, η πλευρά της υπεράσπισης αμφισβήτησε τις καταθέσεις αυτές, καθώς και την καταμαρτυρούμενη πράξη της αντίστασης που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση της κουκούλας ενός εκ των δραστών.

Τέλος, το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής να εξεταστούν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των κοσμηματοπωλείων, υλικό που αποτελεί μέρος της δικογραφίας.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ