2014-05-13 11:39:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η διαμόρφωση και πλακόστρωση της Παντανάσσης
Ως γνωστό η εργολαβία της κατασκευής σε πεζόδρομο της οδού Παντανάσσης στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας δεν είχε ολοκληρωθεί και το έργο είχε σταματήσει και περιοριστεί στο ύψος της Καραισκάκη αφήνοντας στην… τύχη του το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι πίσω από τον ιερό ναό της Παντάνασσας.

Οι ιερείς, επίτροποι και ο κόσμος της ενορίας της Παντάνασσας ανέλαβαν πρωτοβουλία, μάζεψαν υπογραφές τις έστειλαν στον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ο οποίος και ανταποκρίθηκε στο αίτημα και οι τεχνικές υπηρεσίες ανέλαβαν την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου που ήδη προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα το τμήμα της Αλ. Υψηλάντου με Καραισκάκη είναι έτοιμο και φρεσκοπλακοστρωμένο.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το αργότερο μέχρι την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών το έργο θα είναι ετοιμοπαράδοτο. Να λοιπόν τα καλά των εκλογών.

*Στο μεταξύ απ' όσο είδαμε υπάρχει και ένα πρόβλημα στον υποστηρικτικό τοίχο κάτω από την προτομή του Αγίου Γρηγορίου του Ε' στην πλατεία Παντανάσσης και ήδη έχει τοποθετηθεί η σχετική σήμανση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επισκευαστικές εργασίες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ