2014-05-13 12:21:13
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ
Έχουμε αναφέρει ήδη την πρόθεση του Ολυμπιακού να καλέσει τον Μπάλας Μέγιερι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίος λήγει το 2015, όταν και μένει ελεύθερος.

Στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στο ρόστερ για άλλα τρία χρόνια (έως το 2017). Ο Μίτσελ έχει μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ούγγρου τερματοφύλακα και θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό, καθώς η αξία του είναι μεγάλη.

Για αυτόν το λόγο βρίσκεται από χθες βράδυ στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Μέγιερι, που μιλώντας στη «Nemzeti», ανέφερε αρχικά: «Ο ελληνικός σύλλογος θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο, απόψε (χθες το βράδυ) πηγαίνω στην Ελλάδα για να διαπραγματευτώ. Για πρώτη φορά μιλήσαμε τον Ιανουάριο για το μέλλον. Μου τονίστηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι είναι ικανοποιημένοι από τον Μέγιερι και παρά το γεγονός ότι αυτή τη σεζόν είχε λιγότερες ευκαιρίες, τον υπολογίζουν για πολλά χρόνια».


Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Μέγιερι, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί ιδανική λύση για τον πελάτη του, προαναγγέλλοντας τη συμφωνία. «Είναι ένα μεγάλο δίλημμα για τον Μπάλας, καθώς πρωτίστως θα πρέπει να προστατέψουμε το δεδομένο ότι θα βελτιωθεί. Εντούτοις, σε αυτό το επίπεδο, ασχέτως με το πού θα πάει, κάθε ομάδα έχει εξίσου ταλαντούχους τερματοφύλακες, οπότε ακόμη κι αν πάει αλλού, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα είναι βασικός. Ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, έχει άριστες σχέσεις με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος είχε φύγει την προπερασμένη σεζόν, αλλά πλέον έχει επιστρέψει. Φυσικά δεν είναι εύκολο να είσαι υπομονετικός όταν θέλεις να παίζεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βάσει της ηλικίας του θεωρείται νεαρός γκολκίπερ. Θα ακούσουμε την πρόταση του συλλόγου και στη συνέχεια θα εξετάσουμε τις προοπτικές που έχουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ