2014-05-13 13:27:10
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς των φετινών πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα τεθούν σήμερα (13/05, 19.30, ΝΕΡΙΤ) αντιμέτωποι με τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ, και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς με τους Νεοσμυρνιώτες θα διεξαχθούν στο φαληρικό στάδιο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμήσουν εντός έδρας απώλειες. Στόχος τους είναι το «δύο στα δύο», ώστε να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας και να χρειάζονται μόλις μία νίκη μετά, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης (19/05, 18.00), για να «σφραγίσουν» την είσοδό τους στους τελικούς.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε χθες (12/05) στο ΣΕΦ, με το Έλληνα τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, μια και το ομαδικό πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο ο 22άχρονος γκαρντ να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού προέρχεται από μεγάλη απουσία.


Αντίθετα, κανονικά το παρών αναμένεται να δώσουν οι επίσης προερχόμενοι από τραυματισμό, Ματ Λοτζέσκι και Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με σοβαρότητα, απόλυτη συγκέντρωση και τον κόσμο τους στο πλευρό τους δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του αντιπάλου τους, κάνοντας -για αρχή- το 1-0 στα ημιτελικά και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως πολλές φορές έχουν δηλώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ