2014-05-14 03:39:04
Φωτογραφία για ΟΙΕΛΕ: Αύριο η μεγάλη συγκέντρωση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο Θέατρο ΑΛΦΑ
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΟΙΕΛΕ στο Θέατρο ΑΛΦΑ, Στουρνάρη και Πατησίων, στις 10:30 πμ. Oι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ενώνουμε τη φωνή μας και λέμε σε κυβέρνηση και σχολάρχες ότι οι ρυθμίσεις τους που κουρελιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους για να αποσυρθεί η εποπτεία της πολιτείας από την ιδιωτική εκπαίδευση και για να ισοπεδωθούν οι εργασιακές μας σχέσεις δεν θα περάσουν, δεν θα εφαρμοστούν ποτέ!

Στην πρόσκληση της ΟΙΕΛΕ για παρουσία στην απεργιακή συγκέντρωση ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φορέων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων μαθητών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων που εύλογα ανησυχούν για την καταστρατήγηση της ισονομίας των τίτλων σπουδών και την ναρκοθέτηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Συγκεκριμένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί από τη Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του κόμματος κ. Θεανώ Φωτίου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εκπροσωπηθούν από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Νότη Μαριά.


Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα εκπροσωπηθεί από τη Βουλευτή Α’ Πειραιά και Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Έρευνας του κόμματος κ. Μαρία Ρεπούση.

Το Κ.Κ.Ε. θα εκπροσωπηθεί από το Βουλευτή Β’ Αθήνας κ. Χρήστο Κατσώτη

Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι, παρά το γεγονός πως η Ομοσπονδία απέστειλε πρόσκληση (και μάλιστα δύο φορές, η τελευταία σήμερα το πρωί) σε ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πιο συγκεκριμένα προς το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ.Παπαμιμίκο και προς τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βενιζέλο, δεν λάβαμε ποτέ καμία απάντηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ α.α.

Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΓΟΥΛΑΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ