2014-05-14 03:54:07
Φωτογραφία για Eπίσκεψη συλλόγου ΗΛΕΚΤΡΟΝ στο πάρκο ναυτικής παράδοσης [video]
Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του συλλόγου "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" στο πλωτό ναυτικό μουσείο "Θωρηκτό Γεώργιος Αβέρωφ". Οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου έλαβαν μέρος στη ξενάγηση από το πλήρωμα του "Γ. Αβέρωφ". Αρχικά παρακολούθησαν ιστορικό βίντεο για το "Γ. Αβέρωφ" και αργότερα ακολούθησε η περιήγηση τους στους εκθεσιακούς χώρους του πλοίου.

Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ατμόπλοιο ο "Θαλής ο Μιλήσιος", το παλαιότερο καλωδιακό πλοίο στον κόσμο. Ο "Θαλής ο Μιλήσιος" επί 40 χρόνια χρησιμοποιήθηκε από τον Ο.Τ.Ε. για την επισκευή και επέκταση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου στο Αιγαίο.

Τέλος θαύμασαν από κοντά το ιστιοφόρο "Ευαγγελίστρια" ένα από τα τελευταία αιγαιοπελαγίτικα σκαριά του τύπου "πέραμα" και το αντιτορπιλικό "ΒΕΛΟΣ" Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (Μ.Α.Α) ένα από τα 25 πλοία του Ελληνικού Στόλου, των οποίων οι Κυβερνήτες και οι Αξιωματικοί είχαν αποφασίσει να αντιδράσουν δυναμικά για να ανατρέψουν το καθεστώς της στρατιωτικής χούντας που είχε επιβληθεί στη χώρα το 1967.

Ο σύλλογός "ΗΛΕΚΤΡΟΝ" ευχαριστεί τους φίλους και τα μέλη του για την μεγάλη ανταπόκριση καθώς και προτρέπει όσους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας, να προγραμματίσουν και να επισκεφτούν το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης.

Η έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Αρετή Σαγκριώτη

syllogoselektron.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ