2014-05-14 04:10:05
Φωτογραφία για Πανελλαδική προειδοποιητική στάση εργασίας από ομοσπονδίες
Συναδέλφισσες – οι

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται ο οκτάμηνος εμπαιγμός και η παραπλάνηση των συναδέλφων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Καμιά υπόσχεση και κανένα χρονοδιάγραμμα για την ένταξή τους στη διαδικασία της κινητικότητας δεν έχει υλοποιηθεί, φέρνοντάς τους πλέον άμεσα αντιμέτωπους με το φάσμα της απόλυσης και της ανεργίας.

Μοναδικό ανάχωμα κι ελπίδα σ’ αυτή την εξέλιξη αποτελεί η δική μας έμπρακτη στήριξη και συμπαράταξη στον αγώνα τους, προκειμένου να τεθεί δυναμικά ένα πλαίσιο άμεσης και πλήρους αποκατάστασής τους.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες που αφορούν στο νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο που δημιουργεί ακόμη μια τεράστια δεξαμενή υποψήφιων «διαθέσιμων» και απολυμένων.

Τα Δ.Σ. της Ομοσπονδιών μας σε συνεννόηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Διαθεσίμων που περιλαμβάνει και τους συναδέλφους από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ,

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

για την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 Πανελλαδική Προειδοποιητική Στάση Εργασίας από τις 12.30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου με συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29 ώρα 13:00.

· Απαιτούμε την άμεση επανένταξη ΟΛΩΝ των συναδέλφων

· Απαιτούμε να πάρουν πίσω το ν. 4250/14 για την αξιολόγηση.

thoureios.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ