2014-05-14 12:40:23
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΤΙΤΟ Ο ΜΕΣΙ!
Η Μπαρτσελόνα "ζει και αναπνέει" για τον "τελικό" του πρωταθλήματος το Σάββατο στο "Καμπ Νου" κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ένας τίτλος που αν έλθει, θα αποτελέσει αφενός "λύτρωση" σε μια κακή χρονιά για τους "μπλαουγκράνα" και αφετέρου θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφιερωθεί η επιτυχία στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα.

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα για να το αφιερώσω στον Τίτο. Σίγουρα θα ήταν ενθουσιασμένος, ήταν φανατικός με τη Μπαρτσελόνα και αγαπούσε πάρα πολύ αυτό το σύλλογο.

Η χρονιά αυτή ήταν πολύ δύσκολη, ο τίτλος είναι σημαντικός καθώς αντιπροσωπεύει τη δουλειά που κάναμε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Ατλέτικο είχε φανταστική σεζόν και έκανε τη μάχη του τίτλου ακόμα καλύτερη. Είμαστε τυχεροί που εξαρτώμαστε πλέον από το δικό μας αποτέλεσμα. Η φετινή σεζόν στη La Liga είναι περίεργη καθώς και οι τρεις κορυφαίες ομάδες έχουν κάνει λάθη", ήταν τα λόγια του 26χρονου αστέρα των Καταλανών.

Μιλώντας στη συνέχεια για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόνισε: "Δεν υπάρχει πίεση, πιστεύω πως η Αργεντινή είναι πάντα υποχρεωμένη να παλεύει για τον τίτλο, είναι πάντα μέσα στα φαβορί.

Τα φαβορί είναι γνωστά, είναι οι ομάδες που συνήθως κατακτούν αυτό το τρόπαιο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ