2014-05-15 08:35:13
Φωτογραφία για ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ : ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ!
Από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές των Εφήβων του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μακροστέργιος.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων από την αρχή της σεζόν εκτός από τα ματς του τμήματος κάτω των 17 ετών έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια των Νέων όχι μόνο για το πρωτάθλημα της Superleague Κ20, αλλά και για την Ευρώπη στο Youth League της UEFA! Οπότε είναι λογικό να έχει και περισσότερες παραστάσεις από τους υπόλοιπους παίκτες των Εφήβων.

Ο Γιώργος Μακροστέργιος μίλησε στον «Γαύρο» μετά το Final 4 των Εφήβων στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα και τόνισε: «Πήγαμε στο Final 4 με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος επειδή το αξίζαμε όλη τη χρονιά. Αρχικά πήγαμε στον ημιτελικό για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στον τελικό όπου και τα καταφέραμε με υπερπροσπάθεια, καθώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στον τελικό κάναμε ένα πολύ καλό ματς, από την αρχή έως το τέλος επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και το κρατήσαμε μέχρι τέλους όμως από δυο λάθη σε στημένες φάσεις και από κακά τελειώματα που είχαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε το πρωτάθλημα
. Θέλω να δώσω όμως πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την υπερπροσπάθεια που κάναμε και πιστεύω πως από τις πίκρες γινόμαστε πιο δυνατοί. Ήμασταν άτυχοι και όπως φάνηκε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο».

Οσον αφορά τον δικό του στόχο: «Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να πετύχω τον σκοπό μου που είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό»!

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, συμπλήρωσε: «Ξεκινήσαμε με έναν σκοπό, να περάσουμε κατευθείαν στο Final 4 και μετά από πολλή προσπάθεια και παίζοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ελκυστικό ποδόσφαιρο τα καταφέραμε.

Πήγαμε στο Final 4 για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δεν τα καταφέραμε στον τελικό, όμως συνεχίζουμε και ελπίζω αυτές οι ήττες να μας κάνουν πιο δυνατούς. Όμως όλη η προσπάθεια της χρονιάς δεν πάει χαμένη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ