2014-05-17 19:04:09
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Μακάμπι έχει κάνει ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή σε ματς Ευρωλίγκας, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr".

Το κατάφερε το 2004 στο τελευταίο ματς του Top 16 με την Ζαλγκίρις, που έκρινε και την πρόκριση στο φάιναλ φορ, όταν έχανε με 5 πόντους 9 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος Και κατάφερε να ισοφαρίσει, να στείλει το ματς στην παράταση, να προκριθεί και μετά να πάρει δια περιπάτου στον τελικό τον τίτλο, στο φάιναλ φορ που έγινε στο Τελ Αβίβ. Και μάλιστα ένα χρόνο μετά, πήρε και δεύτερη συνεχόμενη Ευρωλίγκα. Κάτι που ίσως ποτέ να μην είχε συμβεί, αν δεν είχαν γίνει όλα υπέρ της στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Στο βίντεο θα δείτε τα τελευταία 9 δευτερόλεπτα… Ο Μπλου αστοχεί σε τρίποντο, χάνεται χρόνος, αλλά με επιθετικό φάουλ στα 3 δευτερόλεπτα, μειώνει σε 91-94. Ο Γιασικεβίτσιους κάνει φάουλ στα 2», χαιρετάει τους συμπατριώτες του αφού θεωρεί χαμένο το ματς. Η Ζαλγκίρις αστοχεί και στις δύο βολές, όμως ο χρόνος δεν κυλάει γιατί παίκτης των Λιθουανών μπαίνει πρόωρα στη ρακέτα… Μία βολή να είχε μπει ή απλά ο σέντερ της Ζαλγκίρις να μην είχε πηδήξει για ριμπάουντ, η Μακάμπι θα ήταν αδύνατο να προλάβει να σουτάρει τρίποντο.


Κι όμως. Η επαναφορά γίνεται κάτων από το καλάθι της Μακάμπι, ο Σέλεφ κάνει πάσα 20 μέτρων, κανείς παίκτης της Ζαλγκίρις δεν κλέβει, ο Σαρπ πιάνει την πάσα, κάνει ντρίμπλα, κανείς δεν προλαβαίνει να του κάνει φάουλ, σηκώνεται και με χωρίς ισορροπία τρίποντο – το μοναδικό του στο παιχνίδι – στέλνει τον προημιτελικό στην παράταση.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ