2012-04-23 01:53:25
Φωτογραφία για Συνένωση κινημάτων - μετώπων - κόμματων με κόμματα που συγκεντρώνουν τουλάχιστον 3%
Στο απύθμενο θράσος όλων αυτων που υπέγραψαν τον εξευτελισμό της χώρας ή/και ψήφισαν την παράδοσή της στους τοκογλύφους... καλούμαστε να απαντήσουμε στις 6 Μαΐου. Να απαντήσουμε σε αυτούς που μας θεωρούν πνευματικά καθυστερημένους και συνεχίζουν να μας βομβαρδίζουν με μηνύματα τηλεοπτικά ντροπής, παραπλάνησης και εξαπάτησης.

Να απαντήσουμε αποτελεσματικά και όχι αποσπασματικά. Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι αυτή καθεαυτή η ύπαρξη του έθνους, της ιστορίας μας, του γένους!

Εάν παραδώσουμε την εξουσία με την ψήφο μας και πάλι στα δύο κόμματα του μνημονίου, αυτομάτως νομιμοποιούμε όλες τις άνομες υπογραφές, οδηγώντας την χώρα στην οικονομική της καταστροφή αμέσως μετά το καλοκαίρι λόγω της καλπάζουσας ύφεσης, για να βιώσουμε στην συνέχεια μία νέα περίοδο Βαυαροκρατίας με καταστροφικά για την χώρα και τους πολίτες αποτελέσματα: τον απόλυτο εξευτελισμό της Ελλάδας και των Ελλήνων.


Εγωκεντρικές στρατηγικές ταγών Κινημάτων/Μετώπων?Μικρών Κομμάτων,ή και προσπάθειες συνένωσης πολιτικών φορέων που συγκεντρώνουν ποσοστό μικρότερο του 3% -που είναι και η προϋπόθεση εισόδου κόμματος στην Βουλή-, θα στηλιτευτούν, δεδομένων των συνθηκών, είτε ως ιδιοτελείς είτε ως προβοκατόρικες.

Διεξάγουμε έναν πόλεμο που αντιπαρατίθενται δύο στρατόπεδα! Το ένα των Ελλήνων το άλλο των τοκογλύφων. Εμείς και αυτοί!

Είναι βέβαιο ότι "αυτοί" διαθέτουν ανάμεσά μας μηχανισμούς διάσπασης. Θα αποκαλυφθούν, γιατί θα είναι οι μόνοι που θα πορευτούν μόνοι τους καλυμμένοι πίσω από ιδεολογήματα.

Η νίκη της χώρας περνάει μέσα από την συνεννόηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Μόνη λύση είναι η πύκνωση των γραμμών των αντιμνημονιακών διεκδικητών της εξουσίας, είτε είναι κόμμα είτε είναι συνασπισμός κομμάτων.

Στόχος είναι το εφικτό ή αν κάποιοι θέλουν το "μη χείρον".

Να διώξουμε και να τιμωρήσουμε τους σφετεριστές της εντολής μας, να απαλλαγούμε από την πίεση των τοκογλύφων, ώστε, στις επόμενες εκλογές να μπορούμε να διεκδικήσουμε το ιδανικό.

Να αναβιώσουμε την φιλοσοφία, να αναδείξουμε και πάλι την πολιτική ιδεολογία, με μεγαλύτερη εμπειρία να δρομολογήσουμε την αναγέννηση του Ελληνικού Πνεύματος.

Ιωάννης Δέμος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ