2012-04-23 07:15:31
Φωτογραφία για SUPER LEAGUE-30η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)
SUPER LEAGUE-30η αγωνιστικη-αποτελεσματα-γκολ (videos)

22/4/2012

Άρης – Κέρκυρα 1-1 Στο άδειο «Κλ. Βικελίδης» Άρης και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Φαίακες να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στη Superleague, γεγονός που έμοιαζε με θαύμα πριν ένα μήνα.

Οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν στο 24’ με εκτέλεση πέναλτι του Ιωάννου. Το πέναλτι κέρδισε ο σκόρερ, όταν ο διαιτητής Παππάς είδε σπρώξιμο από τον Λαζαρίδη.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 37 με σουτ του Acosta που αιφνιδίασε τον Αναστασόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοδήμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Γκολ: Acosta 37 – Ιωάννου (πεν.) 24’

Οι συνθέσεις:

Άρης: Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Michel, Castillo (Soltani 46’), Τριανταφυλλάκος (Κανούλας 86’), Κοτσώνης, Πρίττας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ubides, Acosta (Τσουκάνης 78’)


Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Wenzel, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος (Ηλιάδης 15’), Αγρίτης (Μπάρκογλου 46’), Majstorovic, Osman, Ιωάννου, Τσίγκας (Γιάντσης 71’)

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Άρης – Κέρκυρα 1-1

30η αγων.: Αρης-Κέρκυρα 1-1 (HL) από greeksuperleague

SKODA Ξάνθη – Εργοτέλης 4-2 Η SKODA Ξάνθη επικράτησε με 4-2 του Εργοτέλη, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Football League, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Super League. Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Olybayo Adefemi, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πέρυσι, στις 18 Απριλίου.

Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές και για τις δύο ομάδες. Οι «Κρητικοί», παρά το γεγονός ότι «καίγονταν» για βαθμούς, παρουσιάστηκαν νωχελικοί και αγχωμένοι και πέρα από ένα σουτ του Κουτσιανικούλη, δε σημειώθηκε κάτι άλλο αξιόλογο και από τις δύο πλευρές.

Στην επανάληψη, η Ξάνθη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Μάνταλο να «γράφει» το 1-0 στο 66΄ και να αφιερώνει το γκολ στον αδικοχαμένο Adefemi. Ο Εργοτέλης απάντησε στο 71΄ ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Silva, ο οποίος έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο η SKODA ήταν αυτή που βρήκε εκ νέου δίχτυα με τον Σουάνη στο 76΄ και με τον Τσουμάνη στο 81΄. Ο Εργοτέλης μείωσε στο 89΄ σε 3-2 έπειτα από γκολ του Leal. Ο χορός των γκολ δε σταμάτησε εκεί, καθώς ο Altiparmakovski βρήκε δίχτυα στο 90΄ και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Γκολ: Μάνταλος 66΄, Σουάνης 75΄, Τσουμάνης 81΄, Altiparmakovski 90΄  / Junior 71΄, Leal 89΄

Οι Συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Lodigin, Βάλλας, Σταθάκης, Edimar Fraga (Τσουμάνης 46΄), Φλίσκας, Darbion, Marcelinho (Poy 69΄), Altiparmakovski, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Βλαχοδήμος (Σουάνης 60΄).

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Shashiashvili, Hieblinger (Beto 5΄), Σαρρής, Κυριακίδης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Junior, Chandi (Leal 64΄), Τζανακάκης (Oliseh 83΄), Κατσικοχέρης.

Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης SKODA Ξάνθη – Εργοτέλης

 

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 4-3Απίστευτο ματς έγινε στη Λιβαδειά με το Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 4-3 στις καθυστερήσεις, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 21′ με σουτ του Αθανασιάδη, μετά από ασίστ του Lazar. Η απάντηση του Λεβαδειακού ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Μελισσάς ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Χαλκιά.

Το 2-1 του Λεβαδειακού έγινε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ με τον Βασιλείου να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

To 2-2 διαμορφώθηκε από τον Ivic στο 79′ και στο 83′ ο Αθανασιάδης έδωσε προβάδισμα στο Δικέφαλο με 2-3. Η τελευταία λέξη, όμως, ανήκε στο Λεβαδειακό που στο 86′ αρχικά ισοφάρισε με τον Napoleoni σε 3-3 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε τη νίκη με γκολ του Μαχαίρα.

Γκολ: Μελισσάς 23’, Βασιλείου 49’, Napoleoni 86′, Μαχαίρας 90+2– Αθανασιάδης 21’, 83′, Ivic 79′

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (Αλεξίου 68′), Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μαχαίρας 57′), Popovic, Mendy, Napoleoni, Βασιλείου

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 68′), Lino, Μαλεζάς, Cirillo, Παναγιωτούδης (Ivic 64’), Garcia, Lazar (Γεωργιάδης 46’), Nimani, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 4-3

30η αγωνιστική: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: 4-3 (highlights) από greeksuperleague

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Παναιτωλικού για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου αποχαιρέτησε την Super League και τυπικά, ενώ οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις του στα play – off από την πρώτη θέση, έχοντας 4 βαθμούς.

Έπειτα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Quincy να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Cennamo στο 18΄. Από εκεί και έπειτα, δεν άλλαξε κάτι μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου και πέρα από μια καλή προσπάθεια του Rudolf στο 34΄, καμία από τις δύο εστίες δεν απειλήθηκε.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 2-0 στο 58΄ με τον Toche και ενώ 1΄ νωρίτερα ακυρώθηκε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων μετά από λάθος υπόδειξη του βοηθού για offside. Ο ίδιος παίκτης βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 82΄, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 85΄.

Γκολ: Quincy 18΄, Toche 58΄, 82΄, Χριστοδουλόπουλος 85΄

Οι Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ferreira): Κοτσόλης (Ταμπάκης 87΄), Βύντρα, Sarriegi, Kante, Σπυρόπουλος, Vitolo, Καραγκούνης (Νίνης 67΄), Zeca, Quincy, Rudolf (Χριστοδουλόπουλος 67΄), Toche.

Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Cennamo, Κούσας, Rocha (Καραμαλίκης 46΄), Boumale, Πασάς (Θεοδωρίδης 38΄), Παλαιολόγος, Fernandes, Camara, Addy (Μπελεβώνης 73΄), Edjenguele, Dolezaj.

Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

30η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: 4-0... από greeksuperleague

Δόξα Δράμας – ΑΕΚ 1-1Το κακό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά φέτος η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο για την 30η αγωνιστικής της Superleague.

Με αρκετούς νεαρούς στην ενδεκάδα και τον Εγγλέζου να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έδειξε εξ’ αρχής ότι θα είχε πρόβλημα απέναντι στη Δόξα, που έπαιζε με μοναδικό κίνητρο να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την παρουσία της στη Superleague.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 57’ με τον Κυβελίδη. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 70’ με τον Leonardo και… πέρα τούτου ουδέν. Με αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ τερμάτισε πέμπτη στην κανονική διάρκεια και θα μπει στα πλέι οφ με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Γκολ: Κυβελίδης 57’ – Leonardo 70’

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Seremet, Τσιμπλίδης (Ρούτσης 46’), Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Lima, Κατσικογιάννης (Ψυχογιός 64’), Wellington, Abubakari, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Αργυρίου (Λαγός), Vargas (Γεωργέας 63’), Φούντας, Guerreiro (Gudjohnsen 61’), Leonardo, Carlos, Λυμπερόπουλος.

Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Δόξα Δράμας – ΑΕΚ 1-1

30η αγων.: Δόξα-ΑΕΚ 1-1 (HL) από greeksuperleague

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2Σε ένα παιχνίδι – πρόβα τζενεράλε του τελικού Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Ατρομήτου με 0-2 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με τις δύο ομάδες, πλέον, να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 28 του μηνός.

Στο πολύ μέτριο πρώτο μέρος δε σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία και πέρα από την κινητικότητα του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του, δεν υπήρχε κάτι άλλο άξιο σχολιασμού.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Diogo κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Fuster, αλλά ο Radman μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 61΄ με κοντινό πλασέ του Marcano. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φετφατζίδης μετουσίωσε σε γκολ την πολύ καλή παρουσία που είχε έως τότε, έπειτα από μία πανέμορφη προσπάθεια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Γκολ: Marcano 61΄, Φετφατζίδης 66΄

Οι Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Δώνης): Radman, Thomas, Νάστος, Οικονόμου, Zuela, Iglesias (Δημούτσος 65΄), Σφακιανάκης, Garcia, Τάτος, Καραγκούνης (Epstein 66΄), Μήτρογλου (Καραμάνος 78΄).

Ολυμπιακός (Valverde): Carroll, Mellberg, Modesto, Marcano, Παπάζογλου, Makoun (Ποτουρίδης 82΄), Fuster (Orbaiz 76΄), Fejsa, Φετφατζίδης, Diogo, Monje.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός:

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανιωνίου με 2-0, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ, καθώς η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν τέτοια που δεν προμήνυε την επίτευξη κάποιου τέρματος. Ωστόσο, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα πολύ όμορφο σουτ του Μπακασέτα.

Στην επανάληψη, ο Rayos ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 69΄, σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα και το παιχνίδι έληξε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Γκολ: Μπακασέτας 45΄, Rayos 69΄

Οι Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Formica, Πιπίνης, Alvarez, Λαδάκης, Hegon (Rogerio 65΄), Ruben, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Francou (Navarro 54΄), Μπακασέτας (Σολάκης 73΄).

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σταυροθανασόπουλος, Μιχαηλίδης (Pogacsics 74΄), Pierre, Antunes (Schembri 70΄), Κουλοχέρης, Κούρος, Μενδρινός, Αναστασόπουλος (Γκέζος 58΄), Σάμαρης, Kurdi, Dimbala.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος:

30η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: 2-0... από greeksuperleague

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 Με τον καλύτερο τρόπο τέλειωσε τη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-2 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Superleague.

Στο 63ο λεπτό ο Γεωργίου πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή από το λάθος των αμυντι-κών. Έκανε την κούρσα μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τότε έβγαλε την πάσα στον Τζάνη ο οποίος έκανε το 1-0 . Στη συνέχεια απόλυτη υπεροχή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 72ο λεπτό ο Βίλα ενστικτωδώς ακούμπησε τη μπάλα και έκανε το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ τερμάτισε στην όγδοη θέση με 38 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάν-νινα στη 10η θέση με 36 βαθμούς.

Γκολ: Τζανής 63’, Vila 73’

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Veron, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (Μπούρμπος 65’), Ζορμπάς (Νύκταρης 77’), Πίτσος, Μάντζιος, Ucar, Souza, Jorge Lopez, Jordi Lopez (Bodor 68’)

ΠΑΣ Γιάννινα: Fegrouche, Πάντος, Μιχαήλ (Skardovehli 67’), Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Lila, Γιάκος, Γεωργίου, Κυριάκος (Σκούφαλης 57’), Τζανής (de Vincenti 74’), Vila

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

30η αγων.: ΟΦΗ-ΠΑΣ 0-2 (HL) από greeksuperleague

ALEX WEB RADIO/TV
alexwebradiotv
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΧΝΑ: Το νέο DNA
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΝΑ: Το νέο DNA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ