2014-05-21 10:00:15
Φωτογραφία για ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΜΡΑΜΠΑΤ
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση του Νορντίν Αμραμπατ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μαροκινού άσου.

Τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ισπανία τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες δείχνουν ξεκάθαρα τον Ολυμπιακό ως φαβορί για την απόκτηση του Αμραμπατ και νικητή στη... μάχη με τις υπόλοιπες ομάδες και κυρίως τη Μάλαγα που θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της όπως τον είχε φέτος με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατά.

Την ίδια ώρα πάντως πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ παραδέχονται πως ο Νορντίν Αμραμπατ απασχολεί για τα καλά την ομάδα, με τον Μίτσελ να τον έχει υποδείξει ως ιδανική περίπτωση για την ενίσχυση των πρωταθλητών μεσοεπιθετικά.

Το ποσό που αξιώνει η Γαλατά για να παραχωρήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή είναι κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ με τις πολύ καλές σχέσεις των δύο συλλόγων να αποτελούν ένα ακόμη θετικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό που θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τη μεταγραφή για ευνόητους λόγους.


Ολα δείχνουν πως ο ένας από τους τρεις πολύ καλούς παίκτες που έχει δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης πως συζητάει ο Ολυμπιακός είναι ο Νορντίν Αμραμπατ με τη «Marca» χθες να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι είναι μπροστά στο... «παιχνίδι» της απόκτησης του Μαροκινού.

Παράλληλα στην Τουρκία αναφέρεται πως υπάρχει... ουρά με ενδιαφερόμενους για τον Αμπραμπατ, όπως χαρακτηριστικά τονίζει η "fotomac.com.tr" υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Μετά τη Μάλαγα, ο Νορντίν Αμραμπατ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα θα θελήσει να μάθει περισσότερα τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει 4 εκατ. ευρώ για τον παίκτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ