2014-06-01 23:41:10
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Ευθεία επίθεση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Γιώργο Βασιλακόπουλο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ανακοινώνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη της ομάδας τους να ενισχύσει την Εθνική ομάδα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε δηλώσεις τους μετά τον τέταρτο τελικό της Α1, ήταν ξεκάθαροι.

«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βασιλακόπουλο, τον Ζαβλανό και τον Κορομηλά για την κατάσταση αυτή η οποία είναι αηδιαστική», τόνισε –αρχικά- ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι από όλα όσα βλέπουμε. Έχουν ξεπεράσει τα πάντα. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ», πρόσθεσε.

Ο αδελφός του, Παναγιώτης πήρε τον λόγο στη συνέχεια «Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη, και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομάδαρα του Παναθηναϊκού να νικήσει…», τόνισε και συνέχισε:

«Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βασιλακόπουλος νομίζει ότι του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ. Δεν του ανήκει όμως», ανέφερε..
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ