2012-04-23 18:54:20
Φωτογραφία για Χρυσοχοΐδης για Σαμαρά: «Μειώνεται συνεχώς η αξιοπιστία του»
Οξεία επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του κ. Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του στο Ζάππειο ΙΙΙ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Βήματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια του και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν παραδέχτηκε λάθη της παράταξης του το διάστημα 2004-2009 ενώ σχετικά με τις εξαγγελίες για τροποποίηση του Μνημονίου κάλεσε τον κ. Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχτεί ότι εκτός της δανειακής σύμβασης ψήφισε και Μνημόνιο ΙΙ. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ το ψήφισα πρέπει να πει και θα το εφαρμόσω. Γιατί, εάν δεν το εφαρμόσω ο ελληνικός λαός δεν θα έχει να πάρει γάλα για τα παιδιά του".

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα δεχόταν να είναι υπουργός σε μια κυβέρνηση Σαμαρά και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μετά τις εκλογές όταν δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη πολιτική ρευστότητα.

Επιπλέον, σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ Χρυσοχοΐδης, αποδίδει το μεγάλο ποσοστό που δίνεται στην ακροδεξιά στην « kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ