2014-06-12 10:11:15
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Οι υπουργοί δεν είναι μόνιμοι το θέμα είναι να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά!
Από Χριστίνα Χατζηπαλαμουτζή - ygeia360.gr

«Δεν είναι οι υπουργοί μόνιμοι, οι υπουργοί είναι προσωρινοί. Το θέμα είναι όταν φεύγεις, να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά» δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό STAR ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην υπουργός Υγείας επέστεψε ήδη στην εργασία και μεγάλη του αγάπη τα βιβλία η οποία όπως είπε «του είχε λείψει πολύ» ενώ σε όσους μιλούν υποτιμητικά για αυτήν και τον ίδιο απάντησε «Είμαι περήφανος για την δουλειά μου. Ξέρω ότι πολλοί πολιτικοί μου αντίπαλοι την χρησιμοποιούν ως όπλο εναντίον μου αλλά εγώ ποτέ δεν πίστευα στους ανεπάγγελτους πολιτικούς. Πάντα πίστευα στους πολιτικούς που μπορούν να αποκομίζουν τα προς το ζην μονοί τους έτσι ώστε, πρώτον, να αφήνουν εύκολα την όποια καρέκλα έχουν -αν αυτό το κρίνουν σκόπιμο- και, δεύτερον, να μπορούν να έχουν επαφή με τον πραγματικό κόσμο και να μην παθαίνουν τον ιδρυματισμό που πολύ εύκολα παθαίνουν πολλοί στη Βουλή».


Σχετικά με την αποχώρηση του από το κυβερνητικό σχήμα δήλωσε ότι «είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένος. Έκανα το καθήκον μου σε μια δύσκολη αποστολή που μου είχε αναθέσει ο πρωθυπουργός, να προσπαθώ να λύνω προβλήματα, και είμαι βέβαιος ότι και ο διάδοχος μου θα κάνει το ίδιο» επίσης τονίζει ότι «μόνος κερδισμένος είναι ο πολιτικός που τολμάει. Και αποδεικνύεται στην δική μου περίπτωση από τα ασταμάτητα συγχαρητήρια που δέχομαι εδώ και δυο μέρες. Δεν έχω δεχτεί ποτέ περισσότερα σε όλη μου τη ζωή».

Σχολιάζοντας το έργο του στο υπουργείο Υγείας ανέφερε «μεταρρυθμίσεις χωρίς να στεναχωρηθούν και κάποιοι, δεν γίνονται. Διότι, οι μεταρρυθμίσεις τι είναι; Είναι η αλλαγή του τρόπου που δουλεύαμε μέχρι χθες. Όσοι ήταν βολεμένοι με τον τρόπο που δουλεύαμε μέχρι χθες, προφανώς δεν τους αρέσει να αλλάξουμε αυτόν τον τρόπο. Άρα η ιδέα του "μπορεί να γίνουν μεταρρυθμίσεις χωρίς κανείς να στεναχωρηθεί" δεν είναι αληθινή».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ